Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

LG Optimus OneΦλέβα χρυσού φαίνεται ότι χτύπησε η LG το Νοέμβριο του 2010 με την διάθεση του LG Optimus One with Google καθώς μέσα σε τρεις μόλις μήνες από την κυκλοφορία του το smartphone προτιμήθηκε από δύο εκατομμύρια πελάτες. Κοστίζει 269 ευρώ. 

Ο τίτλος της συσκευής με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της LG απονεμήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2011 στο LG Optimus One with Google. Μέσα σε τρεις μόλις μήνες από την κυκλοφορία του, δύο εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν το πρώτο τους smartphone με Android 2.2 από την LG. Ρεκόρ πωλήσεων σημειώθηκε σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία!

Το LG Optimus One with Google αποτελεί ένα από τα πρώτα smartphones της αγοράς που ενσωματώνουν το λειτουργικό Froyo 2.2, την πιο πρόσφατη έκδοση της πλατφόρμας του Android, εξασφαλίζοντας έως και τρεις φορές ταχύτερη πλοήγηση στο ίντερνετ, στη φόρτωση των ιστοσελίδων και την ταυτόχρονη εκτέλεση εφαρμογών (multitasking). Επιπλέον, διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο από την LG περιβάλλον χρήσης, κάμερα 3 Mpixel με Face Tracking και Smile Shot, οθόνη αφής HVGA 3,2 ιντσών και μπαταρία τύπου LiOn 1500mAh για μεγαλύτερη αυτονομία.

Η LG εκτιμά πως το Optimus One θα γίνει γρήγορα το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, σημειώνοντας ακόμα ένα ρεκόρ.

Life's Good, που λέει και η LG (και πώς να μην είναι με... 538.000.000 ευρώ από τις πωλήσεις της συσκευής μέσα σε τρεις μήνες)...

 

12/01/2011 - tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;