Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Το κόστος για την αποστολή SMS στο 19171 είναι 1,23 ευρώ για κάθε μήνυμα που στέλνει ο ενδιαφερόμενος

Διεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνΤις δυνατότητες των κινητών τηλεφώνων επιδιώκει να εκμεταλλευτεί ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με δύο νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν ως στόχο να παρέχουν στο κοινό πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τις πτήσεις και τις υπηρεσίες του αεροδρομίου, μέσω εξελιγμένης τεχνολογίας.

Πρόκειται για την εφαρμογή «ATH Airport» για iPhone και την «Υπηρεσία Ενημέρωσης Πτήσεων μέσω SMS - 19171».

iPhone
Με το «ATH Airport» ο ΔΑΑ εγκαινιάζει την είσοδό του στις εφαρμογές για smartphones. Είναι η νέα εφαρμογή του αεροδρομίου για συσκευές iPhone.

Διατίθεται δωρεάν από το iTunes store και προσφέρει στον επιβάτη τη δυνατότητα να λάβει σε πραγματικό χρόνο επικαιροποιημένες πληροφορίες για τις πτήσεις από/προς το ΔΑΑ, για τις αεροπορικές εταιρείες, καθώς και την πρόσβαση, τους χώρους στάθμευσης και τα καταστήματα του αεροδρομίου.

SMS
Η Υπηρεσία Ενημέρωσης Πτήσεων μέσω SMS προσφέρει στο χρήστη -όπου και εάν βρίσκεται στην Ελλάδα- άμεση και έγκυρη ενημέρωση μέσω μηνυμάτων SMS στο κινητό του, για τα δεδομένα της πτήσης που τον ενδιαφέρει. Στέλνοντας SMS στο 19171 με τον αριθμό της πτήσης του, ο αποστολέας ενημερώνεται με -έως και έξι- απαντητικά μηνύματα για την εξέλιξή της και κάθε ενδεχόμενη μεταβολή.

 

15/01/2011 - imerisia.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;