Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

byteme digitalΤο byteme digital, που οι δημιουργοί του περιγράφουν ως «το πρώτο πραγματικά διαδραστικό περιοδικό στην Ελλάδα», κυκλοφόρησε και επίσημα το πρώτο τεύχος του. Έχοντας σχεδιαστεί με γνώμονα την αλληλεπίδραση του περιεχομένου του με τον χρήστη, το byteme digital φιλοδοξεί να ξεφύγει από την απλή ψηφιοποίηση ενός έντυπου μέσου και διατίθεται δωρεάν με τη μορφή εφαρμογής για Windows, Mac αλλά και για iPad, όπου και παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μετά την εγκατάσταση και εκτέλεση της βασικής εφαρμογής, παρουσιάζονται στον χρήστη τα διαθέσιμα τεύχη, τα οποία μπορεί να κατεβάσει και να διαβάσει. Προς το παρόν είναι διαθέσιμα δύο τεύχη: το τεύχος #0, που είχε κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη και το πρώτο επίσημο τεύχος, που κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου.

Αν και το περιοδικό διαθέτει έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές (Windows και Mac), το iPad είναι το μέσο όπου η εμπειρία χρήσης του φαίνεται να είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς εκεί αξιοποιείται καλύτερα ο τρόπος με τον οποίο έχει στηθεί.

Το πρώτο τεύχος περιλαμβάνει αφιέρωμα στην κυβερνοκουλτούρα της δεκαετίας του 80 και στην ταινία TRON, ματιές στα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα της CES 2011, παρουσιάσεις παιχνιδιών και αρκετά άλλα θέματα, καθώς και έναν διαγωνισμό με δώρο ένα iPad.

Σε γενικές γραμμές, το byteme digital είναι μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια που αξίζει να της ρίξετε μια ματιά, ειδικά αν διαθέτετε iPad.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το byteme digital για iPad από το App Store και τις αντίστοιχες εκδόσεις για Windows και Mac από τον επίσημο ιστοχώρο του περιοδικού.

 

27/01/2011 - gsarig / insomnia.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;