Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Μετά τη σχετικά αποτυχημένη κυκλοφορία του Toshiba Folio 100, η Toshiba είχε ανακοινώσει στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας ότι θα βγάλει ένα νέο Tablet PC. Και τώρα του δίνει το, μάλλον προσωρινό, όνομα Toshiba Tablet και μία ιστοσελίδα στο οποίο δύσκολα θα μπορούσε να έχει βάλει περισσότερο flash και περισσότερη κακία για το iPad.

Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνεται ότι το Toshiba Tablet θα έχει οθόνη 10.1 ιντσών (capacitive, multi-touch, 16:10 aspect ratio, ανάλυση 1280x800), επεξεργαστή Tegra 2 της NVIDIA, μπαταρία που αντικαθίσταται, δύο κάμερες (2 MP webcam μπροστά και 5 MP πίσω), σύνδεση στο ίντερνετ με WiFi και υποστήριξη flash στον browser, μια σειρά από θύρες (USB, miniUSB, HDMI, SD) και Android 3.0 Honeycomb. Αν εξαιρέσουμε το Android 3.0, και στο Toshiba Folio 100 δεν έλειπαν αντίστοιχα χαρακτηριστικά χωρίς να του εγγυηθούν κάποια επιτυχία.

http://4.bp.blogspot.com/_xd_AHc1rFmM/TTsAPH3-bxI/AAAAAAAAA5E/-daJIP2X53Q/s400/toshiba-tablet-shame-200x300.jpgΗ έμφαση στις πολλαπλές θύρες, τις κάμερες, την αντικαταστάση μπαταρίας και το τόσο flash στην ιστοσελίδα είναι μπηχτές για τις αδυναμίες του iPad. Που η Toshiba όμως τις έφτασε σε ένα άλλο επίπεδο. Όπως ανακάλυψαν στο All Things Digital, όποιος μπει στην ιστοσελίδα του Toshiba Tablet από συσκευή με iOS της Apple, όπως π.χ. το iPad, θα δει το διπλανό αρκετά πικρόχολο μήνυμα:

Η Toshiba πάντως δεν έχει ανακοινώσει πότε θα βγει η ταμπλέτα της στην αγορά ούτε έχει δείξει κάποια pre-production εκδοχή της σε λειτουργία.

 

22/01/2011 - elektronikosanagnostis.blogspot.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;