Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

MLS Destinator Talk & DriveΤο βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στο ελληνικό App Store μεταξύ όλων των εφαρμογών ελληνικών και ξένων κατέκτησε η MLS με το πρωτοποριακό MLS Destinator Talk&Drive για iPhone στο 1ο Συνέδριο Smartphones & Εφαρμογών για Κινητά «InfoCom Smartphones & Αpps».

Για τη βράβευση της MLS ψήφισε η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, που αποτελείται από έγκριτους δημοσιογράφους εξειδικευμένους στον κλάδο της τεχνολογίας.  Το Συνέδριο, στο οποίο παρουσιάστηκε η μοναδική στον κόσμο εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνή MLS Destinator Talk&Drive για iPhone πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών από την εκδοτική επιχείρηση Smart Press και τελούσε υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, των Ψηφιακών Ενισχύσεων και του ΙΑΒ. Σκοπός της διοργάνωσης Smartphones & Apps Awards ήταν να βραβεύσει τις εταιρίες που διακρίνονται για την δημιουργικότητα τους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της αγοράς και της τεχνολογίας.

Το MLS Destinator Talk&Drive ψηφίστηκε ως η καλύτερη εφαρμογή του ελληνικού App Store, καθώς προσαρμόζεται απόλυτα στο περιβάλλον του iPhone και παρουσιάζει την ίδια πιστότητα και επιτυχία στην αναγνώριση φωνής και στην πλοήγηση. Το MLS Destinator Talk&Drive από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση από πλευράς τζίρου (Top Grossing) μεταξύ όλων των εφαρμογών του ελληνικού App Store, ενώ πλέον βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τριάδα.

Στο μεταξύ, το γερμανικό MLS Destinator Talk&Drive πωλείται ήδη στο γερμανικό App Store, ενώ η εταιρία σχεδιάζει την ανάπτυξη της εφαρμογής και σε άλλες χώρες και γλώσσες αξιοποιώντας το δημοφιλέστατο iPhone και το ηλεκτρονικό κατάστημα ΑppStore.

 

Δελτίο Τύπου MLS

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;