Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

ebay - magento

Το eBay αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ότι κατέχει το 49% του Magento. Το Magento από την πλευρά του, είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο του 2010 ότι είχε λάβει μια σημαντική επένδυση, αλλά δεν είχε ανακοινώσει τον επενδυτή. Η αποκάλυψη από το eBay, την περασμένη Πέμπτη, ήταν η πρώτη φορά που επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι κατέχει το 49% της εταιρείας.

Το Magento είναι μια επαγγελματική λύση ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού πηγαίου κώδικα, που παρέχει στους λιανοπωλητές πλήρη ευελιξία και έλεγχο στην εμφάνιση, το περιεχόμενο, και η λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού τους καταστήματος. Καθώς είναι open-source οι προγραμματιστές μπορούν να προσθέσουν λειτουργικότητα και να προσαρμόσουν το λογισμικό για τις ειδικές απαιτήσεις των λιανοπωλητών δίνοντάς τους πάρα πολλές δυνατότητες.

Για πιο λόγο το eBay να επενδύει, και μάλιστα δυναμικά, σε έναν παίκτη που φαίνεται να είναι ανταγωνιστής του; Απλά ίσως το eBay βλέπει ότι δε μπορεί να είναι το μόνο κανάλι που θα έχει πρόσβαση ένας λιανοπωλητής προς τους πελάτες τους, αλλά ένα από τα κανάλια επικοινωνίας. Και αυτό θέλει να το κάνει αναπόσπαστο και απαραίτητο. Τι πιο ωραίο από κάποιον που θέλει να έχει ανεξάρτητο το e-shop του με ένα ένα click να μπορεί να το κάνει και eBay shop.

 

15/02/2011 - cordis / freestuff.gr

 

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;