Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

bafta logo

Η οργανωτική επιτροπή των βραβείων BAFTA ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια της προηγούμενης χρονιάς. Το Assassin's Creed Brotherhood αναμένεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της τελετής, καθώς έχει προταθεί για 7 βραβεία.

Ειδικότερα, το παιχνίδι της Ubisoft διεκδικεί τα βραβεία Καλύτερου Παιχνιδιού, Action Game, Artistic Achievement, Gameplay, Multiplayer, Technical Innovation και Use of Audio. Τα Call of Duty: Black Ops και Heavy Rain κατεβαίνουν με 6 υποψηφιότητες, το Mass Effect 2 με 5 και τα LIMBO και Super Mario Galaxy 2 με 4 υποψηφιότητες.

Ωστόσο, ένας τίτλος λάμπει δια της απουσίας του: το ιδιαίτερο western της Rockstar, Red Dead Redemption, το οποίο εμφανίζεται μόνο στην κατηγορία «GAME Award of 2010», όπου ψηφίζει το κοινό: η εταιρεία αποφάσισε να μην υποβάλει το παιχνίδι ως υποψήφιο. Επίσης, εντύπωση προκαλεί και η μάλλον μικρή παρουσία του Starcraft 2: Wings of Liberty στις λίστες.

Τα βραβεία BAFTA για τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια απονέμονται σε ξεχωριστή εκδήλωση της Βρετανικής Ακαδημίας από το 2004. Η φετινή τελετή θα λάβει χώρα στις 16 Μαρτίου στο Λονδίνο.

Δείτε τη λίστα με τις υποψηφιότητες στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων BAFTA.

Για το Game Award 2010 μπορείτε να ψηφίσετε online στο BaftaGameAward.com.

 

 e-pcmag.gr / kathimerini.gr / bafta.org

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;