Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Toshiba USB Mobile LCD MonitorΜια νέα, όχι απλά «φορητή» μα… «υπερ-φορητή» οθόνη από την Toshiba αναλαμβάνει να «απλώσει» το desktop του laptop σας στην επιφάνεια της, απαιτώντας μονάχα μια θύρα USB.

Σε εμφάνιση, θυμίζει περισσότερο ένα από τα σύγχρονα tablets: έχει παραπλήσιο μέγεθος, πάχος, βάρος και, φυσικά, σχήμα, ενώ συνοδεύεται και από μια θήκη που παραπέμπει σε αυτές που αγοράζει συνήθως κανείς για να προστατέψει το tablet του. Στην πράξη, όμως, είναι απλά μια οθόνη –η νέα πρόταση της Toshiba για απαιτητικούς επαγγελματίες, για όσους θέλουν έναν εύκολο τρόπο να «επεκτείνουν» το desktop του laptop τους ή, απλά, σε όσους μια οθόνη φαίνεται… «λίγη»!

Το Toshiba USB Mobile LCD Monitor, όπως είναι το όνομα του, είναι… ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του και προαναφέραμε. Πρόκειται για μια οθόνη LCD που συνοδεύεται από μια εμφανίσιμη θήκη, που με τη σειρά της μπορεί να εκτελέσει και χρέη stand για να «κρατά» την οθόνη σε κάθετη θέση. Αντίθετα με το τι θα περίμενε κανείς, δεν συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω κάποιας «τυπικής θύρας οθονών» αλλά μέσω συνηθισμένου βύσματος USB, το οποίο εκτελεί διπλά χρέη «οπτικής» σύνδεσης, για τη μεταφορά της εικόνας του υπολογιστή, και τροφοδοσίας –ναι, δεν χρειάζεται εξωτερικό τροφοδοτικό ή μπαταρίες!

Η ανάλυση του Toshiba USB Mobile LCD Monitor είναι 1366x768, το μέγεθος της 14’’, το βάρος της περίπου 1 κιλό και το κόστος της $199 (περίπου €140).

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σχετική ιστοσελίδα της Toshiba.

 

23/03/2011 - pcw.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;