Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

iPad typewriter

Μπορεί τα tablets να είναι το μέλλον των φορητών υπολογιστών, αλλά μια γραφομηχανή παραμένει πάντα κλασική και διαχρονική αξία. Εξάλλου, η πληκτρολόγηση παραμένει πολλή πιο εύκολη σε ένα μεγάλο πληκτρολόγιο, παρά στην οθόνη του tablet που μετά βίας γράφουν όσοι έχουν μεγάλα δάχτυλα. Εξάλλου, μπορεί τα tablets να αποτελούν κομψές, νεανικές και όμορφες συσκευές, αλλά η γραφομηχανές θα είναι πάντα ρετρό κομμάτια για πολύ ψαγμένες συλλογές.

Αυτό σκέφτηκε φαίνεται και η Spinning Hat και δημιούργησε το μοναδικό αυτό πληκτρολόγια για iPad και iPad 2, που προσφέρει όλη την φινέτσα και την ποιότητα που περιμένετε από την Apple, με έναν κλασικό και παιχνιδιάρικο σχεδιασμό. Αν και μοιάζει σαν παλιά γραφομηχανή που μπορεί άνετα να στολίσει το σαλόνι σας, δεν παύει να είναι μια βάση πληκτρολόγησης για το δημοφιλές tablet.

To Τypescreen δίνει την δυνατότητα πληκτρολόγησης μηνυμάτων ή ακόμα και κειμένων, αλλά λόγω της σπανιότητας των υλικών που είναι κατασκευασμένο -αλλά και της μικρής πιθανής ζήτησης- θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Αν θέλετε να το αποκτήσετε  κοστίζει 35 στερλίνες (~€40).

 

04/04/2011 - digitallife.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;