Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

cosmote logo

Ανακοινώνεται ότι, από 2/5/2011, για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας COSMOTE που η σύνδεσή τους δεν είναι ενταγμένη σε οικονομικό πρόγραμμα ομιλίας το οποίο παρέχει δωρεάν όγκο δεδομένων, και δεν έχουν ενεργοποιήσει πρόσθετη υπηρεσία παροχής δωρεάν όγκου δεδομένων, καταργείται η χρέωση ανά KB για την πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω κινητού τηλεφώνου.

Από την ίδια ημερομηνία, για τους ως άνω συνδρομητές, ενεργοποιείται η νέα υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass, με την οποία η χρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω κινητού τηλεφώνου ανεξαρτήτως ρύθμισης (COSMOTE Internet ή/και COSMOTE WAP), ανέρχεται σε 1€/ημέρα.

Για την παροχή της υπηρεσίας COSMOTE Internet Day Pass, θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο τόσο μέσω της ρύθμισης COSMOTE Internet όσο και μέσω COSMOTE WAP. Στους υφιστάμενους συνδρομητές που έχουν δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο μόνο μέσω μιας εκ των ανωτέρω ρυθμίσεων, θα παρέχεται, από την άνω ημερομηνία, η υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass, με αυτόματη ενεργοποίηση της δυνατότητας πλοήγησης στο διαδίκτυο και με τις δύο ρυθμίσεις. Για τους νέους συνδρομητές, η υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass θα είναι προενεργοποιημένη.

Για τους συνδρομητές προγραμμάτων συμβολαίου, η χρέωση θα ξεκινά με την πρώτη είσοδο στο διαδίκτυο και θα επιτρέπει απεριόριστη πλοήγηση έως και τις 04:00 π.μ. Για τους συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής (CΟSMΟKAPTA, What's Up, FROG), η χρέωση θα ξεκινά με την πρώτη είσοδο στο διαδίκτυο και θα επιτρέπει απεριόριστη πλοήγηση για 24 ώρες από τη στιγμή έναρξης της πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών δεδομένων της COSMOTE, τη διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αποφυγή τυχόν κινδύνων κατά την παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE, η μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση, όπως αυτή ισχύει για τους συνδρομητές προγραμμάτων συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής, είναι 20ΜΒ. Σε κάθε περίπτωση υπέρβασης του ως άνω ορίου, η COSMOTE δικαιούται να περιορίσει την ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο για το υπόλοιπο της διάρκειας ισχύος του συγκεκριμένου COSMOTE Internet Day Pass.

Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι, από τις 2/5/2011, τίθενται σε ισχύ οι ακόλουθες αλλαγές:

  • Οι υπηρεσίες "COSMOTE Internet On The Phone Starter", "Wireless Internet Easy", "Είσοδος my view", καθώς και η χρέωση των 12,5952€/MB* για πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω ρύθμισης "COSMOTE WAP", καταργούνται και αντικαθίστανται από την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass.

  • Η χρέωση για πλοήγηση στο διαδίκτυο με ρυθμίσεις COSMOTE WAP, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου των Οικονομικών Προγραμμάτων COSMOTE i και COSMOTE Business i, μειώνεται από 12,5952€/MB* σε 0,1034€/MB.* Μετά την ως άνω μείωση, η χρέωση για τους συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων είναι ίδια, είτε ο συνδρομητής επιλέξει στη συσκευή του τη ρύθμιση COSMOTE Internet, είτε τη ρύθμιση COSMOTE WAP.

  • Για τις υπηρεσίες Wireless Internet (200MB-5GB-Unlimited) και Wireless Intranet Plus (200MB, 5GB, Unlimited) τα ενσωματωμένα MB κάθε υπηρεσίας θα είναι διαθέσιμα για πλοήγηση στο διαδίκτυο και με ρύθμιση COSMOTE WAP. Η χρέωση για πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω ρύθμισης COSMOTE WAP μειώνεται για τις υπηρεσίες Wireless Internet 200ΜΒ και Wireless Intranet Plus 200MB από 12,5952€/ΜΒ* σε 0,1034€/ΜΒ* και αντίστοιχα σε 0,0207€/ΜΒ* για τις υπηρεσίες Wireless Internet 5GB και Wireless Intranet Plus 5GB.

  • Για τα ως άνω οικ. Προγράμματα, τις υπηρεσίες Wireless Internet/Wireless Intranet Plus, καθώς και για τα οικ. προγράμματα COSMOTE My Way, η πλοήγηση στο μενού υπηρεσιών COSMOTE my view θα γίνεται δωρεάν.

  • Τέλος, από τις 2/5/2011, για τους συνδρομητές καρτοκινητών τηλεφώνων WHAT'S UP, που έχουν ενεργοποιηθεί μετά από τις 22/11/2007 ή έχουν μεταφερθεί στο νέο πρόγραμμα χρεώσεων, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και σταθερά Ο.Τ.Ε. αυξάνεται από 0,07€/μήνυμα σε 0,09€/μήνυμα.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής για τους οποίους ενεργοποιείται αυτόματα η νέα υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass, καθώς και οι συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT'S UP, έχουν δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας.

Πληροφορίες για τη νέα υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass και τις παραπάνω τιμολογιακές αλλαγές παρέχονται στην ιστοσελίδα Cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών ms COSMOTE, με κλήση από κινητό στο 13838 για ιδιώτες συνδρομητές Συμβολαίου, συνδρομητές Καρτοκινητής και ΚαρτοΣυμβολαίου (χρέωση 0,123€/κλήση), για επαγγελματίες στο 1200 δωρεάν από εταιρικό κινητό COSMOTE και για συνδρομητές FR0G στο 1299 (χρέωση 0,123€/κλήση).

Σε όλες τις χρεώσεις συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%.

*Η ογκοχρέωση γίνεται ανά KB, με ελάχιστη χρέωση 1KB ανά σύνδεση (1 ΜΒ= 1024KB και 1GB= 1024MB).

 

07/04/2011 - ipo / adslgr.com από Δελτίο Τύπου Cosmote

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;