Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

I'll be celebrating 20 years of Linux withThe Linux Foundation!Πριν από είκοσι χρόνια αυτό το καλοκαίρι, ο Linus Torvalds έκανε μια τολμηρή απόφαση να μοιραστεί το λειτουργικό σύστημα του με τον κόσμο. Δεν έχει πολύ καιρό μετά από αυτό, επέλεξε να την άδεια στα πλαίσια της Γενικής Άδειας Δημόσιας Χρήσης (GPL). Τίποτα στη πληροφορική δεν είναι το ίδιο από τότε.

Στην πραγματικότητα, σήμερα το Linux είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα συνεργασίας στην ιστορία των υπολογιστών, γεγονός που σημαίνει ότι την 20η Επέτειο του Linux είναι μια ευκαιρία για την κοινότητα να έρθει μαζί για τον εορτασμό αυτής της μεγάλης επιτυχίας και σε συνεργασία για το πώς θα καθορίσει τη επόμενα 20 χρόνια το Linux.

Σήμερα το Linux είναι κυριολεκτικά παντού: στο τηλέφωνό σας, σε ΑΤΜ σας, στην τηλεόρασή σας, στην επιφάνεια εργασίας σας, σε ταινίες, στο αυτοκίνητό σας, και σε περισσότερα σημεία από ό, τι μπορώ να γράψω.

Με αυτο το βίντεο που παράγεται από το Linux Foundation είναι ένας τρόπος για να πούμε την ιστορία του Linux:

Είμαστε όλοι ένα μέρος της ιστορίας του Linux. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις του τρέχοντος έτους, επισκεφτείτε τη διεύθυνση LinuxFoundation.org/20th.

 

09/04/2011 - bratsaki / myplaisio.gr με πηγή από linux.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;