Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Αφήνοντας το παρελθόν και φτάνοντας στο μακρινό -ακόμα- μέλλον...

anno 2070Ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να προστεθεί στην ιδιαίτερα γνωστή σειρά των Anno, η οποία θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τις ιστορικές εποχές όπου είχαμε συνηθίσει από το franchise.

Αφήνοντας πίσω της την εποχή της Αναγέννησης, η γερμανική Related Designs θα μας μεταφέρει στο φουτουριστικό έτος του 2070, όπου θα κληθούμε να μεταχειριστούμε νέες τεχνολογίες ώστε να αποικίσουμε έναν κατεστραμμένο κόσμο εξαιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας. Θα μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ δύο ομάδων με ξεχωριστές φιλοσοφίες ανάμεσα στους Tycoons, οι οποίοι υποστηρίζουν τη "βαριά" βιομηχανία, και στους Ecos, οι οποίοι πιστεύουν στην οικολογική λύση του προβλήματος.

Η Related Designs υπόσχεται έναν δυναμικά εξελισσόμενο κόσμο που θα επηρεάζεται άμεσα από τον τρόπο εκμετάλλευσης των διαφόρων πηγών ενέργειας. Επιπροσθέτως, η Caroline Stevens της Ubisoft δήλωσε πως το Anno 2070 αποτελεί έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο τίτλο που θα οδηγήσει τους φίλους της σειράς σε γνώριμα αλλά και φρέσκα μονοπάτια ενώ επίσης ο φουτουρισιτκός κόσμος όπου θα διαδραματίζεται έδωσε το ελεύθερο στην ομάδα ανάπτυξης να πραγματοποιήσει το όραμα της χωρίς ιστορικούς περιορισμούς.

Το Anno 2070 αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα του τρέχοντος έτους για τα PCs.

 

05/04/2011 - Νικόλας Μαρκόγλου / gameover.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;