Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

The Carphone Warehouse Appys

Το Angry Birds, το Facebook και το Skype ήταν μεταξύ των νικητών στα αγγλικά βραβεία  The Carphone Warehouse Appys που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (11 Απριλίου) στο Λονδίνο.

Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι ψήφισαν για 50 υποψήφιες εφαρμογές σε 10 κατηγορίες.

Ο μεγάλος νικητής ήταν αδιαμφισβήτητα το Angry Birds το οποίο κέρδισε το βραβείο για καλύτερη εφαρμογή παιχνιδιού και το κύριο βραβείο για την καλύτερη εφαρμογή του έτους.

Το Facebook κέρδισε το βραβείο για την εφαρμογή που σπαταλάς περισσότερο χρόνο, το Skype ως η εφαρμογή εξοικονόμισης χρημάτων ενώ το Spotify για καλύτερη μουσική εφαρμογή.

Οι εφαρμογές ή αλλιώς "apps" όπως είναι περισσότερο γνωστές, είναι μεγάλες επιχειρήσεις κυρίως στα λεγόμενα "smartphones", με 350.000 για την Apple, 200.000 για το λειτουργικό σύστημα Android της Google, 65.000 για την Nokia και 11.000 για τα Windows.

Πάνω από 10 δισεκατομμύρια εφαρμογές έχουν κατεβαστεί από online κατάστημα της Apple σε 18 μήνες, και κέρδη που φτάνουν τα 1,2 δισ. για τους προγραμματιστές.

Ο αναλυτής της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας Μπεν Γουντ δήλωσε «Νομίζω ότι η επιχείρηση των εφαρμογών μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Έτσι οι ευκαιρίες είναι περιορισμένες μόνο από την φαντασία σας, αν έχετε μια μεγάλη ιδέα μπορείτε να το κάνετε εφαρμογή».

 

14/04/2011 - skai.gr / appys.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;