Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

xbox 360 kinect

To Kinect, το επαναστατικό σύστημα αισθητήρων που ανέπτυξε η Microsoft και επιτρέπει το παιχνίδι στο Xbox 360 χωρίς χειριστήρια -αναγνωρίζοντας απλά τις κινήσεις των παικτών- κινεί όπως φαίνεται την αγορά των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς κατέχει και το ρεκόρ Γκίνες ως η ηλεκτρονική συσκευή που κατέκτησε πιο γρήγορα το καταναλωτικό κοινό.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία στο επίσημο blog της, το Xbox 360 ήταν η πρώτη σε πωλήσεις κονσόλα τον Μάρτιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, παραμένοντας επίσης πρώτο στην προτίμηση των αγοραστών τους εννέα από τους τελευταίους δέκα μήνες! Οι υψηλές εμπορικές επιδόσεις τις κονσόλας συνοδεύτηκαν και από αντίστοιχα υψηλά νούμερα πωλήσεων παιχνιδιών και περιφερειακών, με το Kinect να πρωταγωνιστεί.

Η εταιρεία ερευνών NPD Group, τα στοιχεία της οποία επικαλείται η Microsoft, τοποθετεί τις πωλήσεις του Xbox 360 μόνο για τον μήνα Μάρτιο και μόνο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών στα 430.000 τεμάχια. Ο ρυθμός αύξησης τους σε ετήσια βάση ανέρχεται στο 28% (το μεγαλύτερο ποσοστό για τις κονσόλες της τελευταίας γενιάς) και ο συνολικός τζίρος (από κονσόλες, παιχνίδια και άλλα περιφερειακά αξεσουάρ) έφτασε τα 457 εκατομμύρια δολάρια.

 

Πηγή: protothema.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;