Διαφήμιση
( 1 ψήφος )

easter gift

Αν το βαφτιστήρι σας ζητά επίµονα από τους γονείς του το σούπερ smartphone που είδε στην τηλεόραση, δώστε του την ευκαιρία να κάνει Ανάσταση, χαρίζοντάς του εσείς την αγαπηµένη του συσκευή. Παρακάτω µπορείτε να επιλέξετε από µια σειρά έξυπνων κινητών, tablet PC και αξεσουάρ για όλα τα βαλάντια.

LG GS290
Είναι ένα από τα πιο οικονοµικά έξυπνα τηλέφωνα της αγοράς, που απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν µια περιουσία, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και νεανική εµφάνιση. Εχει οθόνη αφής 3 ιντσών και 3G, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο διαδίκτυο όπου κι αν βρίσκεστε, να ανανεώσετετο προφίλ σας σε Facebook και Twitter, να απολαύσετε βίντεο και φωτογραφίες και να παίξετε παιχνίδια. Διαθέτει Bluetooth, θύρα USB, δυνατότητα επέκτασης µνήµης στα 8 GB και κάµερα 2 Megapixels.

Τιµή: 105 ευρώ

Vodafone Joy 845
Μικρό στην τιµή, αλλά µεγάλο στις επιδόσεις, το smartphone της Vodafone είναι λεπτό και µε συµπαγή σχεδιασµό, «τρέχει» το λειτουργικό σύστηµα Android και διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά. Η οθόνη του είναι µεγέθους 2,8 ιντσών, ενώ διαθέτει κάµερα 3,2 Megapixels, WiFi, Bluetooth, αλλά και υποδοχή για εξωτερική κάρτα µνήµης MicroSD. Η συσκευή δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και σε ένα πλήθος διαδικτυακών εφαρµογών.

Τιµή: 109 ευρώ

Samsung Galaxy 551 (i5510)
Πρόκειται για ένα smartphone νέας γενιάς σε ιδιαίτερα προσιτή τιµή, το οποίο θα κάνει το βαφτιστήρι σας να πετάξει από τη χαρά του. Με οθόνη αφής 3,2 ιντσών, συρόµενο πληκτρολόγιο για γρήγορη πληκτρολόγηση µηνυµάτων και λειτουργικό σύστηµα Android 2.2, κάνει παιχνιδάκι την πλοήγηση στο Web αλλά και την επικοινωνία µέσω SMS και instant messaging. Διαθέτει WiFi και ενσωµατωµένη κάµερα 3 Megapixels, ενώ η εφαρµογή SocialHub µετατρέπεται στο απόλυτο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης.

Τιµή: 179 ευρώ

Nokia C5-03
Μια πιο ακριβή επιλογή για το «ακριβό» σας βαφτιστήρι. Η οθόνη αφής 3,2 ιντσών, η κάµερα 5 Megapixels και το γρήγορο WiFi καθιστούν το smartphone της Nokia µια καλή λύση για την πολύπλευρη επικοινωνία που απαιτούν οι καιροί µας. Προσαρµόστε στα µέτρα σας την αρχική οθόνη αλλάζοντας το φόντο, το θέµα και τα εικονίδια. Αγγίξτε την οθόνη ταχείας απόκρισης και πλοηγηθεί τε µε υψηλές ταχύτητες σε ιστοσελίδες, χάρτες, φωτογραφίες και εφαρµογές µέσω δικτύου 3G ή WiFi.

Τιµή: 205 ευρώ

BlackBerry Curve 8520
Το κινητό που απευθύνεται σε…µικρούς businessmen. Απολαύστε απεριόριστο σερφάρισµα στο ίντερνετ µέσω WiFi ή 3G, πρόσβαση στα e-mails σας και σε πλατφόρµες κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, η οθόνη 2,4 ιντσών και το πληκτρολόγιο QWERTY καλύπτουν την ανάγκη σας να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρονικό διάστηµα και να είστε πάντα σε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε. Η συσκευή διαθέτει φωτογραφική µηχανή 2 Megapixels για φωτογραφίες ή βίντεο, multimedia player και δυνατότητα επέκτασης µνήµης µέσω κάρτας microSD.

Τιµή: 259 ευρώ

Creative Zii0 8Gb
Ενα από τα πιο προσιτά tablet PC της αγοράς. Διαθέτει οθόνη 7 ιντσών και «τρέχει» το λειτουργικό σύστηµα Android 2.1. Ενας κυριολεκτικά φορητός υπολογιστής, µε τον οποίο µπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ ή να διαβάσετε την εφηµερίδα σας στο τρένο, στο λεωφορείο και στον τόπο των διακοπών σας. Συµπαγές και ελαφρύ (µόλις 400 γρ.), διαθέτει τεχνολογία X-Fi για να απολαµβάνετε µουσική, ταινίες και παιχνίδια µε άψογο ήχο.

Τιµή: 249 ευρώ

Archos 70
Μια οικονοµική λύση για όσους θέλουν να γίνουν µέρος της επανάστασης της ταµπλέτας χωρίς να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Είναι µικρό και ελαφρύ, αλλά επαρκές για να σας επιτρέπει να σερφάρετε µε άνεση στο διαδίκτυο, να µπαίνετε στα e-mails σας, να χρησιµοποιείτε τη λειτουργία γρήγορης αναζήτησης και να κρατάτε σηµειώσεις. Το εγκατεστηµένο λειτουργικό Android 2.2 εξασφαλίζει µια πληθώρα εφαρµογών, γρήγορη ανταπόκριση στο άγγιγµα και πολλές δυνατότητες παραµετροποίησης. Η οθόνη του είναι µεγέθους 7 ιντσών.

Τιµή: 248 ευρώ

Turbo-X SL01
Αν µιλάτε µε τις ώρες στο κινητό σας ή ακούτε όλη την ώρα τραγούδια στο MP3 player, µε αποτέλεσµα να... µένετε από µπαταρία, ο ήλιος γίνεται τώρα σύµµαχός σας! Ο ηλιακός φορτιστής Turbo-X SL-01 είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε οριστικά από το άγχος της φόρτισης των συσκευών σας. Απόλυτα φιλικός προς το περιβάλλον, συµβάλλει στην εξοικονόµηση ενέργειας και είναι κατάλληλος για τη φόρτιση όλων των φορητών συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα, MP3/MP4 players, PDA, παιχνιδοµηχανές και ψηφιακές φωτογραφικές µηχανές.

Τιµή: 19,60 ευρώ

 

Πηγή: tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;