Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

www.apasxolisi.gr

Στη διεύθυνση Apasxolisi.gr και ακολουθώντας τις απλές οδηγίες, οι επιχειρήσεις μπορούν να καταχωρήσουν δωρεάν τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, αλλά κι εκείνες που ενδεχομένως προκύψουν στο μέλλον, εξασφαλίζοντας μια δυναμική δεξαμενή στελεχών, χωρίς κόπο και κυρίως χωρίς κόστος.

Με πλήθος δωρεάν καινοτομιών και πανεύκολη πλατφόρμα, το νέο site που δημιούργησε η εταιρεία συμβούλων F.L. Clover Consultants S.A. θα αποτελέσει τον πολύτιμο σύμμαχο εκείνων που αναζητούν εργασία σε ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις, αλλά και των επιχειρήσεων που αναζητούν εξειδικευμένα στελέχη.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας τόσο προς τις επιχειρήσεις, όσο και προς όλους όσοι αναζητούν θέση εργασίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, είναι ήδη στον «αέρα» του διαδικτύου η νέα ιστοσελίδα για την απασχόληση, η οποία αναμένεται να αναδειχθεί το «δεξί χέρι» της επιχειρηματικής αγοράς αλλά και των στελεχών.

Υπενθυμίζεται ότι η F.L.Clover Consultants ασχολείται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολλαπλούς κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας, έχοντας αναπτύξει δικά της προϊόντα στον τομέα των συστημάτων διάγνωσης (Balanced Scorecard) και ανάπτυξης της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους, όπως επίσης και στον τομέα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Πηγή: imerisia.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;