Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

mobile tv

H Vodafone, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και φέρνει όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, ζωντανά, στο κινητό σας τηλέφωνο, μέσω της υπηρεσίας Mobile TV.

Συγκεκριμένα, και από χθες Τετάρτη 20 Απριλίου, όλοι οι χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά, 24 ώρες το 24ωρο, το πρόγραμμα των μεγαλύτερων ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών όπως: Mega, ANT1, Alpha, Star, Mad TV, ERT Sat, καθώς και NovaSports 1, 2 & 3, μέσα από την υπηρεσία Vodafone Mobile TV και το 3G δίκτυο της Vodafone!

Όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν προγράμματα υψηλής ανάλυσης που μεταδίδονται με κωδικοποίηση Η.264, στερεοφωνικό ήχο και ανάλυση οθόνης 320x240, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία συσκευών Nokia, LG, Sony Ericsson, Samsung, Apple και Vodafone, οι οποίες υποστηρίζουν την υπηρεσία τηλεόρασης HD. Η τηλεόραση υψηλής ανάλυσης είναι διαθέσιμη, σε σημεία με κάλυψη 3G (HSDPA).

Η Vodafone εγκαινιάσε αρχικά τη μοναδική αυτή εμπειρία, στις 17 Μαρτίου, με τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Μπορντό - Ολυμπιακός. Η υπηρεσία, έδωσε επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπυ, Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, στον τελικό του Ισπανικού κυπέλλου, ζωντανά, μέσα από το Novasports Mobile, χθες 20 Απριλίου στις 22:00 το βράδυ. Επιπλέον, όλοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε ζωντανή μετάδοση τον Μεγάλο Τελικό του Champions League στις 22 Μαΐου, σε high definition, αποκλειστικά από τη Vodafone!

Η πρόσβαση στο Novasports Mobile γίνεται απλά με την αποστολή δωρεάν SMS με τη λέξη NOVA στο 1222, ενώ η πρόσβαση στα υπόλοιπα κανάλια, με δωρεάν SMS με τη λέξη TV στο 1222. Ο χρήστης θα λαμβάνει με SMS τη διεύθυνση (link) για την έναρξη χρήσης της υπηρεσίας.

Οι χρεώσεις των υπηρεσιών είναι:

 • Unlimited TV
  1,85 € για ημερήσια χρέωση και 5,17 € για μηνιαία συνδρομή για να παρακολουθήσεις όλα τα κανάλια Alpha, ANT1, MEGA, MAD, STAR, ERT World.
 • Novasports Mobile
  Η συνδρομή για την Υπηρεσία NovaSport Mobile (Novasports 1, 2, 3) κοστίζει €2,46 για μία εβδομάδα και €6,15 για ένα μήνα.
 • Videos*
  • Video On Demand (για τις σειρές): €2,46 ανά ημέρα
  • Adult Videos: €3,62 για 2 videos ανά εβδομάδα και από 2,46 ανά video
  • Adult TV: Οι συνδρομές για το πρόγραμμα των καναλιών Playboy TV, Video Pleasure, Erotic Zone και Blue TV κυμαίνονται από 3,32 € ανά ημέρα έως 6,77 € ανά μήνα.

* Οι υπηρεσίες Videos και Adult TV δεν είναι διαθέσιμες στις συσκευές iPhone.

Η παρακολούθηση του προγράμματος όλων των καναλιών από το κινητό σου από το Vodafone live! / MyWeb με την χρήση του APN wap.vodafone.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ με την χρήση των APNs webonly.vodafone.gr και internet.vodafone.gr υπάρχει κατανάλωση δεδομένων ανάλογα με το πρόγραμμα χρήσης του συνδρομητή.

Ορισμένα προγράμματα μπορεί να μην μεταδίδονται λόγω έλλειψης δικαιωμάτων από τα κανάλια για την μετάδοση του προγράμματος σε κινητά τηλέφωνα.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

 

Πηγές: vodafone.gr-1 / vodafone.gr-2 / adslgr.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;