Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

videogamers

Επειδή το βαφτιστήρι πάντα είναι... παιχνιδιάρικο, βιντεοπαιχνίδια, κονσόλες και αξεσουάρ είναι δώρα που πιάνουν τόπο κάθε χρόνο

Nintendo 3DS
Η νέα άφιξη στον κόσµο των φορητών παιχνιδοµηχανών είναι το απόλυτο φετίχ για πολλά βαφτιστήρια. Υποστηρίζει αληθινά 3D γραφικά χωρίς ειδικά γυαλιά, αισθητήρα κίνησης, ασύρµατη σύνδεση στο ίντερνετ και πολλές ακόµη νέες λειτουργίες. Συγκεκριµένα, το Nintendo 3DS περιλαµβάνει δύο οθόνες. Η επάνω στερεοσκοπική 3D οθόνη δίνει στα αντικείµενα των παιχνιδιών την αληθινή αίσθηση του βάθους. Η κάτω οθόνη αφής λειτουργεί χάρη σε ένα τηλεσκοπικό stylus, το οποίο αποθηκεύεται στη συσκευή.

Φυσικά, το Nintendo 3DS µπορεί να παίξει παιχνίδια Nintendo DS µε τα κανονικά 2D γραφικά.

Τιµή: 269 ευρώ

Rio
Για τους µικρούς σε ηλικία φίλους της ψηφιακής διασκέδασης, το Rio είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην οµώνυµη ταινία και επιτρέπει στον παίκτη να παρακολουθήσει τις περιπέτειες του Blu κατά τη διάρκεια της µεταµόρφωσής του από προστατευόµενο είδος κεντροδυτικού παπαγάλου σε έναν ελεύθερο και φανταχτερό παπαγάλο carioca του Rio. Καθώς παίζει, το βαφτιστήρι, θα ανακαλύψει τη µουσική του Rio και αυτή θα επιδράσει δυναµικά στα διάφορα mini games. Επίσης, µπορεί να αντιµετωπίσει και άλλους παίκτες, πάντα χορεύοντας.

Τιµή: 51-55 ευρώ για όλες τις παιχνιδοµηχανές

Crysis 2
Για λίγο µεγαλύτερα βαφτιστήρια, το Crysis 2 είναι ένα παιχνίδι µε φανταστικά γραφικά, ρεαλιστικά σκηνικά στη Νέα Υόρκη του µέλλοντος, έντονη δράση και ενδιαφέρον σενάριο. Οι κάτοχοι PC, PS3 και X-box 360 «γυαλίζουν» την ψηφιακή τους στολή και ετοιµάζονται να απολαύσουν για ακόµη µια φορά εικόνες που µοιάζουν βγαλµένες από ταινία επιστηµονικής φαντασίας. Το Crysis 2 καταφέρνει να σταθεί επάξια δίπλα στην κληρονοµιά του προκάτοχού του, ανταµείβοντας τους gamers µε έναν από τους καλύτερους τίτλους της χρονιάς.

Τιµή: από 45 έως 59 ευρώ για PC, PS3 και X-box 360

Guitar Hero: Warriors Of Rock
Επειδή το βαφτιστήρι πρέπει να πάρει από νωρίς τον καλό δρόµο και να µάθει να ακούει ροκ µουσική, το καινούργιο Guitar hero είναι το ιδανικό δώρο. Η συγκεκριµένη εκδοχή του περιλαµβάνει µια συλλογή από 90 και πλέον κοµµάτια και µια ολοκαίνουργια ροκ κιθάρα. Με κομμάτια συγκροτηµάτων όπως οι Black Sabbath, Slipknot και Μegadeth και ύµνους των Queen, Muse και Kiss, οι παίκτες µπορούν να εκφράσουν τη ροκ πλευρά τους στην απόλυτη rock ‘n’ roll εµπειρία που προσφέρει το παιχνίδι.

Τιµή: 115 ευρώ για PS3, X-box 360, Wii

Thrustmaster Ferrari GT
Για µικρούς αλλά απαιτητικούς οδηγούς, η τιµονιέρα της Thrustmaster διαθέτει κεντρικό σύστηµα σταθεροποίησης για περισσότερη σταθερότητα και δύο σειριακούς µοχλούς ταχυτήτων Ferrari στο τιµόνι. Επίσης έρχεται µε µεγάλα προοδευτικά πεντάλ µε µεγάλη διαδροµή και υποστηρίζει ρεαλιστική προσοµοίωση οδήγησης εξασφαλίζοντας περισσότερη άνεση, γεγονός ιδανικό για τις κινήσεις των ποδιών σε αγώνες. Υποστηρίζει ακριβές και ρεαλιστικό σύστηµα γραµµικής αντίστασης, ενώ µπορεί να δεχθεί πλήρεις προγραµµατισµένες λειτουργίες.

Τιµή: 52 ευρώ για PC και PS3

Microsoft Sidewinder X8
Για τους φανατικούς του gaming, ο «πόντικας» της Microsoft ενσωµατώνει την τεχνολογία Blue track για άριστη ανταπόκριση και στις πιο δύσκολες επιφάνειες, απρόσκοπτη ασύρµατη διασύνδεση στα 2,4 GHz, δυνατότητες παραµετροποίησης, και εξελιγµένο σχεδιασµό. Επιπλέον, υποστηρίζει έως 30 ώρες παιχνιδιού µε µία φόρτιση, αλλά και δυνατότητα φόρτισης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού µε το ειδικό καλώδιο για ασταµάτητη δράση, ενώ το σχήµα του είναι ειδικά µελετηµένο για ταχύτητα, ισορροπία και ακρίβεια την ώρα του παιχνιδιού.

Τιµή: 78,50 ευρώ

SteelSeries Merc Stealth
Αν το βαφτιστήρι θέλει να ξεχωρίσει, το πληκτρολόγιο Merc stealth gaming keyboard, πέρα από τα συµβατικά πλήκτρα, διαθέτει επιπλέον 34 πλήκτρα αποκλειστικά για χρήση σε παιχνίδια, παρέχοντας άµεση πρόσβαση σε λειτουργίες όπως η κίνηση, η στόχευση και ό,τι άλλο εσείς επιθυµείτε. Διαθέτει επίσης 2 θύρες USB για σύνδεση περιφερειακών, όπως ποντίκι κ.λπ., και θύρες για ακουστικά/headset. Περιλαµβάνει ακόµη το ειδικό πρόγραµµα Z Engine, το οποίο σας επιτρέπει να φτιάξετε ξεχωριστά προφίλ για διάφορα παιχνίδια και να τα αποθηκεύσετε.

Τιµή: 64 ευρώ

 

Πηγή: tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;