Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

send money...

Η εταιρεία καρτών πληρωμών Discover και η PayPal ξεκίνησαν συνεργασία, προκειμένου να παρέχουν στους πελάτες τους τη νέα υπηρεσία πληρωμών Money Messenger.

Η υπηρεσία επιτρέπει την online μεταφορά χρημάτων από κάτοχο κάρτας Discover, προς παραλήπτη που ορίζεται απλά με μία διεύθυνση e-mail ή έναν τηλεφωνικό αριθμό. Η εντολή αποστολής χρημάτων μπορεί να γίνει είτε από υπολογιστή, είτε από smartphone με πρόσβαση στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας της Discover, καθώς και εφαρμογών για Android, BlackBerry, iPhone.

Ο παραλήπτης λαμβάνει κατόπιν ειδοποίηση από το PayPal για το εισερχόμενο έμβασμα. Αν έχει λογαριασμό στο PayPal, τα χρήματα προστίθενται στο υπόλοιπό του, ενώ αν δεν έχει, μπορεί να ακολουθήσει μερικά σύντομα βήματα για να δημιουργήσει άμεσα λογαριασμό σε αυτό, αντιστοιχίζοντας τη διεύθυνση e-mail ή το τηλέφωνό του. Ο αποστολέας δε χρειάζεται να έχει λογαριασμό στο PayPal και τα χρήματα αφαιρούνται από το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας Discover. Επίσης ο παραλήπτης δεν είναι απαραίτητο να είναι πελάτης της Discover, ούτε του PayPal, αλλά θα χρειαστεί να ανοίξει λογαριασμό στο τελευταίο προκειμένου να λάβει τα χρήματα.

Στις περιπτώσεις συναλλαγών μεταξύ ιδιωτών δεν υπάρχει προμήθεια, ενώ αν η μεταφορά χρημάτων αφορά πληρωμή σε επιχείρηση, χρεώνεται προμήθεια από το PayPal. Η Discover έχει προσθέσει στην υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων την επιστροφή ποσού με τη μορφή bonus για κάθε συναλλαγή, ώστε να την κάνει πιο δελεαστική.

Ο παραλήπτης των χρημάτων που απεστάλησαν μέσω του Money Messenger, δύναται να τα διαχειριστεί όπως επιθυμεί από το PayPal. Μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για online αγορές, να τα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό ή να εκδώσει επιταγή.

 

Πηγές: adslgr.com / thepaypalblog.com / discovercard.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;