Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

nintendo wii

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο του Wii το 2012 (με πιθανό όνομα Wii 2 ή Wii HD), με την πρώτη παρουσίαση του νέου υλικού να γίνεται στην E3 2011 στις αρχές Ιουνίου. Επιβεβαιώθηκε από ένα νέο επενδυτικό σημείωμα (αλλά και πριν από μερικές ημέρες από το περιοδικό Game Informer) ότι η ανώνυμη κονσόλα θα κάνει την εμφάνιση της μετά τον Μάρτιο του 2012, δεδομένου ότι η Nintendo δεν το συμπεριέλαβε στις τρέχουσες οικονομικές προβλέψεις της.

Τα χαρακτηριστικά του Wii 2 προς το παρόν παραμένουν άγνωστα, αν και πρόσφατες διαρροές κάνουν λόγο για το λεγόμενο "Project Café" - και το ενδεχόμενο λανσάρισμα του ονόματος Nintendo Stream για την συσκευή - το οποίο φαίνεται ότι θα σηματοδοτήσει την αναβάθμιση της Nintendo στο HD gaming. Το Stream θα έρχεται με ασύρματα χειριστήρια τα οποία θα έχουν ενσωματωμένη οθόνη αφής 6,2 ιντσών, η οποία θα δίνει πιθανότατα εξατομικευμένα στοιχεία.

Επίσης, το CVG (μέσω του GameKyo) αναφέρει ότι ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto, πρότεινε ότι το Wii 2/Stream θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Nitendo 3DS ως χειριστήριο. Τέλος, ο προγραμματιστής επιβεβαίωσε ότι η Nintendo εξετάζει τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να συνδεθεί το 3DS με την επερχόμενη κονσόλα. 

Η επίσημη ανακοίνωση της Nintendo που κυκλοφόρησε σε "ένα ανεπίσημο PDF" (PDF | 7Kb | 1 σελίδα) από την Nintendo.co.jp:

April 25, 2011
To whom it may concern:
Re: Wii’s successor system
Nintendo Co., Ltd. has decided to launch in 2012 a system to succeed Wii, which the company has sold 86.01 million units on a consolidated shipment basis between its launch in 2006 and the end of March 2011.
We will show a playable model of the new system and announce more specifications at the E3 Expo, which will be held June 7-9, 2011, in Los Angeles.
Sales of this new system have not been included in the financial forecasts announced today for the fiscal term ending March 2012.

 

Πηγές: adslgr.com / slashgear.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;