Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Σε έρευνα που διεξήγαγε το Greenlight, με έμφαση στις χώρες στην Ευρώπη, δείχνει ότι μεταξύ των 20 μεγαλύτερων ευρωπαϊκών χωρών, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τη μεγαλύτερη συμβολή στην παραγωγή σελίδων στο Διαδίκτυο. Με περίπου 5 φορές περισσότερο από τη Γαλλία και τη Γερμανία. Αν και αυτό δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των σελίδων αυτών, καθώς και το ποιος έχει αναλάβει την παραγωγή τους ή για ποιους λόγους, είναι μια καλή ένδειξη της πρωτοπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου στην παραγωγή περιεχομένου.

Περαιτέρω διαπιστώσεις:

  • 45% των σελίδων στο Διαδίκτυο δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη, 8% στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Υπάρχει μια δραματική μείωση του κατά κεφαλή αριθμού των σελίδων στο Internet, καθώς πηγαίνουμε από τη βόρεια Ευρώπη προς το νότο.

  • Η Ουκρανία έχει τα πιο πολλές κεφαλή σελίδες στο Διαδικτύο. Σχεδόν 8 φορές περισσότερο κατά κεφαλή από τη Ρουμανία, την Ελλάδα, και την Τουρκία, οι οποίες έχουν τις λιγότερες.

  • Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει δημοσιεύσει περισσότερες σελίδες στο Διαδίκτυο από το άθροισμα των 10 λιγότερο ενεργών ευρωπαϊκών χωρών.


Στην Ελλάδα η κατά κεφαλή παραγωγή περιεχομένου είναι στις τέσσερις σελίδες, που είναι και ο μικρότερος αριθμός από τις 20 Ευρωπαϊκές χώρες που εξέτασε η έρευνα.

Ακολουθεί και σχετικό γράφημα:

Online page creation in Europe

 

freestuff.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;