Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

youtube hollywood

Το YouTube, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheWrap.com, η οποία ασχολείται με τη διασκέδαση, τελικά συμφώνησε με τα στούντιο του Hollywood -έπειτα από 8 μήνες διαπραγματέσευων, έτσι ώστε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της ενοικίασης ταινιών online.

Η αναφορά της ιστοσελίδας, κάνει λόγο για συμφωνίες με Sony, Warner και Universal, όπως επίσης και μικρότερα στούντιο σαν το Lionsgate, Kino Lorber και άλλους. Αυτό βέβαια δεν φαίνεται -ακόμα- να απειλεί το Netflix, το οποίο είναι μία από τα πιο δημοφιλής υπηρεσίες για online ενοικιάσεις στις Η.Π.Α.

Παραδόξως, ένα ανώνυμο στέλεχος του Netflix ανέφερε πως είναι καλό για την αγορά, να υπάρχει και άλλος ένας ανταγωνιστής ο οποίος θα προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης και αγοράς ταινιών.

Η Apple, πάντως, είναι η εταιρία η οποία έχει τη μεγαλύτερη απήχηση σε ό,τι αφορά τις Video On Demand υπηρεσίες με το iTunes. Η εν λόγω υπηρεσία αναμένεται κάποια στιγμή και στην Ελλάδα.

Ας ελπίσουμε πως η νέα υπηρεσία του YouTube πρόκειται να έχει μεγάλη απήχηση και χαμηλές τιμές, και το streaming να μπορέσει στο μέλλον να γίνει και σε 3D αλλά και... 4K ποιότητα!

 

Πηγή: protothema.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;