Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Malchezaar

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε βρει ο έρωτας. Μπορεί να είναι σε μια καφετέρια ή σε ένα κλαμπ. Μπορεί να είναι στο δρόμο, ή στη στάση του λεωφορείου. Ή, τελικά, μπορεί να είναι καθώς σφάζεις τον κιτρινομάτη δαίμονα Prince Malchezaar...

Αυτό συνέβη στους 27χρονο Τζον Μπέντλεϊ και την 24χρονη Ταμάρα Λάνγκμαν. Η Ταμάρα, χειριζόμενη το gnome Arixi Fizzlebolt, βοήθησε τον Τζον (δηλαδή το avatar του, Weulfgar McDoal) να "σφάξουν" τον Malchezaar.

Αυτή η πρώτη... ρομαντική συνεύρεση είχε σαν συνέχει να καθίσουν τους ψηφιακούς τους χαρακτήρες σε ένα ήσυχο σημείο, και πριν το καταλάβουν είχαν περάσει ώρες με συζητήσεις, από τις οικογένειές τους μέχρι τα όνειρα και τις ελπίδες για το μέλλον. Λίγο πριν ξημερώσει, η Ταμάρα συνειδητοποίησε πως ενώ ήταν στον φανταστικό πλανήτη του Azeroth, ταυτόχρονα είχε βγει ραντεβού.

Για τους επόμενους δύο μήνες οι δυο τους συνέχισαν τα ψηφιακά ραντεβού, μέχρι που αποφάσισαν να συναντηθούν στη Σάντα Μπάρμπαρα, που έμενε εκείνη. Ο Τζον σχεδίαζε να μείνει μερικές εβδομάδες μόνο πριν επιστρέψει στην Ατλάντα, αλλά τελικά, δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί.

Προφανώς δεν είναι η πρώτη αντίστοιχη ιστορία, ούτε και θα είναι η τελευταία. Αν λάβουμε υπ' όψιν πως το 40% των Online παιχτών είναι γένους θηλυκού, το 33% των οποίων ενήλικες γυναίκες, και πως η φράση "Τον γνώρισα μέσω ίντερνετ" δεν ακούγεται πια τόσο απεγνωσμένη όσο πριν από μερικά χρόνια, δεν αποκλείεται στο μέλλον οι περισσότερες γνωριμίες να γίνονται με αυτό τον τρόπο.

Αν μη τι άλλο, ζευγάρια που γνωρίζονται έτσι ξέρουν πως έχουν τουλάχιστον ένα κοινό, και πως κανείς από τους δύο δεν θα δυσανασχετήσει αν ο άλλος ακυρώσει ένα ραντεβού τους επειδή έχει raid...

 

Πηγή: pcsteps.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;