Διαφήμιση
( 1 ψήφος )

IBM100

Η IBM σε συνέχεια των φετεινών εκδηλώσεων που αφορούν στην εκατονταετηρίδα της, παραχώρησε σε τοπικό επίπεδο, ενημέρωση τύπου αφιερωμένη στα 100 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο σχετικής παρουσίασης, η εταιρία ανακοίνωσε τα σχέδια της για την προβολή της εκατοστής επετείου από την ίδρυσή της, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δραστηριότητές της όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί ως σήμερα, καθώς και τον στρατηγικό της προσανατολισμό γύρω από τη δημιουργία ενός «Εξυπνότερου Πλανήτη».

Η συμπλήρωση ενός αιώνα επιτυχούς λειτουργίας της στο χώρο της Πληροφορικής -που αποτελεί μια από τις πιο ανταγωνιστικές και δυναμικές αγορές- καταδεικνύει τη δημιουργικότητα και τη δυναμική της, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τη σταθερότητα αλλά και την προσήλωση στην εκπλήρωση των στόχων της, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο.

Η ΙΒΜ επιπλέον, συμπληρώνει 74 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά αλλά και 48 χρόνια δραστηριοποίησης στην Κυπριακή αγορά. Η πρώτη ολοκληρωμένη εγκατάσταση Πληροφοριακού Συστήματος έγινε το 1939 στην Ελλάδα. Το 1946 οι πρώτες ηλεκτρονικές γραφομηχανές της ΙΒΜ παραδίδονται σε μεγάλο τραπεζικό οργανισμό της χώρας και το 1960 εγκαθιστά τον πρώτο ηλεκτρονικό υπολογιστή στην χώρα. Στην Κύπρο, παραδίδει το 1963 το πρώτο σύστημα σε τραπεζικό οργανισμό της χώρας. 

Έκτοτε, μέσα από την πολυετή παρουσία της στην ελληνική και κυπριακή αγορά, η ΙΒΜ έχει συμβάλει στην εξέλιξη της πληροφορικής, συνεργαζόμενη με οργανισμούς τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, από όλους τους κλάδους της αγοράς με στόχο τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων και την αύξηση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος. Ενδεικτικά, η ΙΒΜ έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις του Χρηματοοικονομικού κλάδου, του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών, της Ενέργειας, των Μεταφορών, της Υγείας, καθώς και με οργανισμούς της Δημόσιας Διοίκησης κ.α.

«Στη διάρκεια των 100 ετών λειτουργίας της, η IBM εξελίσσεται διαρκώς, ωστόσο οι άνθρωποί της παραμένουμε πιστοί στις ίδιες αξίες με βασικό άξονα τη δέσμευση για καινοτομία και την πρόοδο της κοινωνίας», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΒΜ Ελλάς Α.Ε., κ. Σπύρος Πουλίδας.

 

Πηγή: adslgr.com από Δελίο Τύπου της IBM

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;