Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Εντός των επόμενων ημερών, το iTunes Store της Apple αναμένεται να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ, φτάνοντας τα δέκα δισεκατομμύρια πωλήσεις τραγουδιών!

http://i47.tinypic.com/2nk6pva.jpg

Για να γιορτάσει αυτή την εξωπραγματική επίδοση, διεξάγει διαγωνισμό, ο νικητής του οποίου θα κερδίσει δωροεπιταγή αξίας δέκα χιλιάδων δολαρίων, για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Και -ναι!- ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και για τους κατοίκους της Ελλάδας.

Θα μπορούν δηλαδή να αγοράσουν δέκα χιλιάδες τραγούδια ή χίλια άλμπουμ. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους αρκεί να "κατεβάσουν" ένα τραγούδι ή να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, χωρίς να κάνουν αγορα και να ελπίσουν ότι θα συμπέσουν χρονικά με την αγορά του τραγουδιού με το μαγικό νούμερο 10.000.000.000.

Εντυπωσιακό, αλλά και ενδεικτικό της στροφής των καταναλωτών προς την αγορά μουσικής μέσω του διαδικτύου είναι το γεγονός ότι η Apple είχε γιορτάσει την πώληση ενός δισ. τραγουδιών το 2006. Δεκαπλασίασε δηλαδή τον όγκο των συνολικών της πωλήσεων μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Το iTunes Store ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2003.

 

12/02/2010 - enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;