Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

iMac

Η Apple ανακοίνωσε τους νέους iMac, με επόμενης γενιάς τετραπύρηνους επεξεργαστές, εκπληκτικά γραφικά και την νέα θύρα τεχνολογίας Thunderbolt.

Η Apple ανανέωσε τους όλα-σε-ένα υπολογιστές της, τους δημοφιλείς iMac, με επόμενης γενιάς τετραπύρηνους επεξεργαστές, πανίσχυρες νέες κάρτες γραφικών, επαναστατική θύρα υψηλών ταχυτήτων τεχνολογίας Thunderbolt και νέα FaceTime HD κάμερα. Οι νέοι iMac είναι κατά 70% πιο γρήγοροι και οι νέες κάρτες γραφικών έχουν τριπλάσια απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Οι νέοι iMac διαθέτουν quad-core Intel Core i5 επεξεργαστές καθώς και δυνατότητα για επιλογή Core i7 μέχρι και 3.4 GHz. Οι νέοι επεξεργαστές διαθέτουν ενσωματωμένους memory conrtollers παρέχοντας απίστευτη εμπειρία ανταπόκρισης και μια νέα, ισχυρή μηχανή media για υψηλής απόδοσης κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση video. Με τους νέους επεξεργαστές γραφικών AMD Radeon HD, οι νέοι iMac έχουν τα πιο ισχυρά γραφικά που είχε ποτέ ένας όλα-σε-ένα υπολογιστής.

Οι iMac είναι οι πρώτοι desktop υπολογιστές στην αγορά, που περιέχουν την επαναστατική θύρα με τεχνολογία Thunderbolt. O iMac 21,5 ιντσών έχει 1 θύρα Thunderbolt ενώ το μοντέλο των 27 ιντσών διαθέτει 2 θύρες για ακόμα μεγαλύτερη επεκτασιμότητα.

Ακόμα, οι iMac διαθέτουν πλέον ενσωματωμένη FaceTime HD κάμερα και έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή της Apple FaceTime, για ζωντανές, widescreen βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας με iPad 2, iPhone 4, με τελευταίας γενιάς iPod touch και άλλους υπολογιστές Mac με Intel επεξεργαστές. Οι iMac συνεχίζουν να έχουν το υπέροχο design από αλουμίνιο και γυαλί, την πανέμορφη LED οθόνη οπίσθιου φωτισμού υψηλής ανάλυσης με τεχνολογία IPS καθώς και υποδοχή για SD card. Τέλος, οι iMac συνεχίζουν να αποτελούν τον ηγέτη στην “πράσινη” σχεδίαση, ακολουθώντας τις απαιτήσεις Energy Star 5.2 και πετυχαίνοντας αξιολόγηση EPEAT Gold.

Κάθε νέος iMac συνοδεύεται με το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, το Mac OS X Snow Leopard και τη μοναδική σουίτα εφαρμογών για να απολαμβάνεις φωτογραφίες και video, iLife.

 

Πηγή: isquare.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;