Διαφήμιση
( 1 ψήφος )

Angry Birds online

Το δημοφιλές παιχνίδι Angry Birds, το οποίο μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο για Android, iOS πλατφόρμες και μερικές τροποιποιημένες εκδόσεις για Windows, έγινε πλέον ανεξάρτητο πλατφόρμας, αφού οι κατασκευαστές του έφτιαξαν μια online έκδοση σε HTML5. Η νέα έκδοση κυκλοφόρησε κυρίως για τις τελευταίες εκδόσεις του Google Chrome που υποστηρίζουν HTML5, αλλά μπορείτε να το παίξετε σε οποιονδήποτε aπό τους σύγχρονους browsers. Επίσης, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.

Για να ξεκινήσετε να παίζετε, επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα Chrome.AngryBirds.com και ξεκινήστε να καταστρέφετε τις βάσεις των πράσινων γουρουνιών. Το παιχνίδι μπορείτε να το βρείτε δωρεάν για εγκατάσταση ως εφαρμογή (μόνο για τον Chrome) και στο Chrome Web Store. Επίσης, η online έκδοση του Angry Birds που διατίθεται σε High Definition (αλλά και σε standard version) έχει επιπλέον αποκλειστικές πίστες μόνο για τον browser Google Chrome. Τέλος, θα μπορείτε να αγοράσετε την αναβάθμιση Mighty Eagle από τη στιγμή που ο Chrome θα επιτρέπει online πληρωμές.


Ξεκλειδώστε όλες τις πίστες

Σχεδόν μια ώρα μετά την εμφάνιση της online έκδοσης του Angry Birds, o web developer Wes Bos βρήκε ένα hack το οποίο μας δίνει πρόσβαση σε όλες τις πίστες του παιχνιδιού, ακόμα και στις ειδικές πίστες για τον Chrome.

Απλά αντιγράψτε κα επικολήστε τον παρακάτω κώδικα στη γραμμή διευθύνσεων του browser σας ενώ βρίσκεστε στη σελίδα του παιχνιδιού, και πατήστε enter.

javascript: var i = 0; while (i<=69) {
localStorage.setItem('level_star_'+i,'3'); i++; }
window.location.reload();

Για να το επαναφέρετε στην αρχική κατάσταση, όπου θα είναι όλες οι πίστες κλειδωμένες χρησιμοποιήστε τον παρακάτω κώδικα:

javascript: var i = 0; while (i<=69) {
localStorage.setItem('level_star_'+i,'-1'); i++; }
window.location.reload();

O Wes μας εξηγεί ότι:

Εάν ανοίξετε την "Επιθεώρηση Στοιχείου" στον chrome, θα δείτε ότι καταγράφονται τοπικά όλα τα σκορ μας αλλά και τα αστέρια που αποκομίσαμε σε κάθε πίστα. Ευτυχώς για εμάς, αφού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την setItem() και να ανοίξουμε και τις 70 πίστες δίνοντας σε όλες τρία αστέρια.

 

Πηγή: pcsteps.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;