Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Intel 311 Series SSD

H Intel μαζί με την κυκλοφορία της Z68 πλατφόρμας θα κυκλοφορήσει και μια νέα σειρά SSD η οποία θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα αλλά και χρήση από αυτόν που όλοι ξέρουμε. Η Intel 311 Series παρέα με το Smart Response Technology (SRT)(ένα νέο χαρακτηριστικό της Ζ68 πλατφόρμας) έρχεται για να δώσει τις επιδόσεις ενός SSD άλλα και την χωρητικότητα ενός ΗDD σε ένα σύστημα δημιουργώντας ένα Caching Περιβάλλον.

Με λίγα λογία το SRT αντιγράφει στον SSD τα αρχεία που χρησιμοποιείτε περισσότερο στο σύστημα σας, μικραίνοντας το Αccess Time πρόσβασης σε αυτά. Η νέα σειρά θα χρησιμοποιεί το SATA II πρωτόκολλο μεταφοράς ενώ θα είναι κατασκευασμένη με την φτηνότερη (σε σχέση με την 25nm MLC) 34nm SLC (single-level cell) NAND Flash. Οι επιδόσεις ενός μοντέλου 20GB που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο είναι τις τάξεως των 200 MB/s και 105 MB/s σε Sequentials Read & Write αντίστοιχα.

Η τιμή πώλησης του 20GB μοντέλου ανέρχεται στα 100 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στην πλήρη παρουσίαση: Intel Z68 Chipset & Smart Response Technology (SSD Caching) Review (ακολουθήστε το ευρετήριο του άρθρου για περισσότερες σελίδες και benchmarks)

 

Πηγές: insomnia.gr / tcmagazine.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;