Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )
Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε ξενόγλωσσες ταινίες και το ψάξιμο υπότιτλων στο διαδίκτυο είναι πονοκέφαλος. Με τις τρεις εφαρμογές που θα δείτε παρακάτω, η αναζήτηση υπότιτλων θα γίνετε πιο εύκολα από ποτέ, με μερικά μόνο κλικς!

SubLight

sublight

To SubLight είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα το οποίο βρίσκει και κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους για την ταινία που θέλουμε. Απλά ανοίξτε το πρόγραμμα, "σύρετε" σε αυτό την ταινία για την οποία ψάχνετε υπότιτλους και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει αυτό. Επιπλέον, μπορεί να βρει ποιοι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι με το αρχείο σας (ισχύει μόνο για ταινίες από BitTorrent).

subtitles

H εφαρμογή subtitles είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι δεξί κλικ στην ταινία σας και να επιλέξετε "Look for subtitles->Greek". Αμέσως θα ανοίξει ο browser σας και θα σας εμφανίσει τους διαθέσιμους υπότιτλους για λήψη από τη σελίδα Subtitles.gr. Αν δεν βρεθούν οι υπότιτλοι στη βάση δεδομένων του, τότε θα κάνει αναζήτηση σε όλο το διαδίκτυο.

To ALLSubtitleSearcher είναι ακόμα μια απλή εφαρμογή, η οποία με δεξί κλικ ψάχνει για υπότιτλους.

all_subtitles2

Το θετικό με αυτή την εφαρμογή είναι ότι δεν ανοίγει τον browser, και μπορούμε να κατεβάσουμε τους υπότιτλους από την ίδια την εφαρμογή.


Πηγή: pcsteps.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;