Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

blackberry playbook

H RIM ανέφερε πως ανακαλεί περίπου 1,000 ταμπλέτες BlackBerry Playbook ένα μήνα μετά την είσοδό τους στην αγορά. Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα στην προσπάθεια της εταιρίας να επανακτήσει ένα κομμάτι της αγοράς και να σταθεί στα πόδια της ενάντια στα iPad της Apple. 

Oι εν λόγω συσκευές είχαν πρόβλημα στο λειτουργικό τους σύστημα, το οποίο προκαλούσε βλάβη κατά τη διάρκεια της φόρτωσης του λογισμικού. Οι περισσότερες από τις 16 GB ταμπλέτες που έχουν «προσβληθεί» από το πρόβλημα βρίσκονται ακόμα στα καταστήματα και δεν έχουν αγοραστεί από χρήστες. Η RIM έβγαλε ανακοίνωση πως οποιοσδήποτε χρήστης έχει επηρεαστεί από το πρόβλημα θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρία.

Με τις ταμπλέτες της η RIM προσπαθεί να εναντιωθεί στην κυριαρχία της Apple και να ισορροπήσει τις φθίνουσες πωλήσεις των BlackBerries κινητών της. Οι ταμπλέτες της είχαν ήδη δεχθεί ένα μικρό πλήγμα όταν πολλοί κριτικοί τεχνολογίας είχαν αντιπαραταχθεί στην απουσία e-mail προγράμματος, συνδεσιμότητας με δίκτυα και ένα σχετικά μικρό αριθμό από applications.

Με ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω, η εταιρία έχει ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να φτάσει τις ταμπλέτες τόσο της Apple αλλά και τις υπόλοιπες που βασίζονται στα νέα λειτουργικά Android της Google.

 

Πηγή: protothema.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;