Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Φροντιστήριο έστειλε τις λύσεις σε 300 μαθητές!

Πανελλαδικές εξετάσεις

Διαρροή θεμάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με αποστολή γραπτών μηνυμάτων στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της τεχνολογικής κατεύθυνσης, εντόπισε το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Μάλιστα το θέμα διερευνά ήδη η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά από εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση της κυρίας Ελένης Ράικου.

Το μάθημα εξεταζόταν στις 18 Μαϊου. Στις 9:30 το πρωί τα θέματα είχαν αναρτηθεί στο Υπουργείο Παιδείας. Μισή ώρα αργότερα φροντιστήριο της Αθήνας έστειλε μαζικό μήνυμα σε 300 μαθητές με τις απαντήσεις των ερωτήσεων (ήταν σε μορφή "σωστό" και "λάθος").

Μαθητής που εξεταζόταν σε Λύκειο της περιοχής του Γαλατσίου -ήταν ανάμεσα στους 300 που έλαβαν το μήνυμα- ζητησε να πάει τουαλέτα. Είχε πάρει μαζί του το κινητό τηλέφωνο και συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από τους εξεταστές και έτσι έγινε γνωστή η διαρροή.

Ερευνάται απο το Υπουργείο Παιδείας το πώς το φροντιστήριο υπέκλεψε τα θέματα και εάν η διαρροή οφείλεται σε «κλοπή» από τους κεντρικούς υπουλογιστές του.

 

Πηγή: tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;