Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Ballmer

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Στιβ Μπάλμερ επιβεβαίωσε χθες πως το επόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα νέα Windows (ή Windows 8), θα κυκλοφορήσουν εντός του 2012. Η ανακοίνωση αυτή έγινε σε εκδήλωσε στο Τόκιο και είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις των αναλυτών σχετικά με την κυκλοφορία των επόμενων Windows.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπάλμερ δήλωσε:

"Μαζί με την επόμενη γενιά των Windows η οποία θα εμφανιστεί του χρόνου, θα έρθουν και πολλά ακόμα νέα πράγματα."

Καθώς προχωράμε μέσα στο τρέχον έτος, περιμένουμε να έχουμε περισσότερα νέα από τα Windows 8: Windows 8 slates, tablets, PC και μία μεγάλη ποικιλία διαφόρων συσκευών", συμπλήρωσε.

Πρόκειται επίσης για την πρώτη φορά όπου επιβεβαιώνεται πως το όνομα του επόμενου λειτουργικού συστήματος θα είναι Windows 8.

H κίνηση αυτή τοποθετεί τα Windows 8 τρία χρόνια μετά τα Windows 7 τα οποία κυκλοφόρησαν στο εμπόριο τον Οκτώβριο του 2009. Η Microsoft αναμένει να πωλήσει περισσότερες από 350 εκατομμύρια άδειες χρήσης Windows 7 εντός του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις φήμες το νέο λειτουργικό σύστημα αναμένεται να έχει ανανεωμένο user interface και να υποστηρίζει την χρήση ARM chips, κάτι που θα αποτελεί την απάντηση της Microsoft στην αναδυόμενη αγορά των tablets.

 

Πηγές: adslgr.com / computerworld.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;