Διαφήμιση
( 1 ψήφος )

Και ξαφνικά η ελληνική τηλεόραση απέκτησε μια εκπομπή για τη δικτύωση και την τεχνολογία ευρείας χρήσης.

ESCtv

Κάθε μέρα, για 90λεπτά, ζωντανά, στην ΕΤ1, η ομάδα του Esc θα κάνει «log in» στον κόσμο της τεχνολογίας. Σε ζωντανή επικοινωνία με το κοινό, με ζωντανή μουσική στο πλατό, με καλεσμένους στο στούντιο αλλά και μέσω Skype, με ρεπορτάζ ακόμη και από smartphones, το Escape θα κάνει like, status updates, tweet και κυρίως θα «σερφάρει» με γρήγορες ταχύτητες:

Ίντερνετ, τεχνολογία, γκάτζετς, βιντεοπαιχνίδια, μουσική, διασκέδαση, περιβάλλον, τέχνες, υγεία, αλλά και καθημερινότητα μέσα από τα ηλεκτρονικά ‘μάτια’ και ‘αυτιά’ της τεχνολογίας! Ευρεσιτεχνίες, ανακαλύψεις, πανεπιστημιακές έρευνες και νέα λογισμικά. Blogs, portals, crash test e-υπηρεσιών και προϊόντων, downloading, e-shopping, e-government, virtual reality και ό,τι νέο προέρχεται από τον ψηφιακό κόσμο!

Το Esc μετράει ήδη τρεις εβδομάδες προβολής από την ΕΤ1 και μοιάζει να προσανατολίζεται στα ενδιαφέροντα των νεαρών χρηστών του ίντερνετ, αν και υπόσχεται διαδικτυακά μαθήματα και για αρχάριους και μεγαλύτερους σε ηλικία. Ορισμένα κομμάτια της, βέβαια, θα μπορούσαν να ενταχθούν και σε εκπομπές άσχετης παρεΐστικης θεματολογίας.

Όσοι έχετε ανοιχτή την τηλεόρασή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 5.00 μ.μ. (ή σε επανάληψη μετά τα μεσάνυχτα) στην ΕΤ1 μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας αν ανήκετε στο κοινό που στοχεύουν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα EsCtv.gr ή δείτε ζωντανά την εκπομπή (στις ώρες της) από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ.


Για το «ΕsC» πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί. Μια ιδιαίτερα ακριβή καθημερινή εκπομπή -κοστίζει 13.814 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανά επεισόδιο- που δεν έχει στόχο, αλλά όπως όλα δείχνουν ούτε και κοινό. Με σχεδόν το ίδιο team και ίδιο concept προβαλλόταν ως «Ηackers» από ιδιωτικό κανάλι αλλά ούτε εκεί ούτε και στην ΕΡΤ καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μια παρέα νεαρών πίσω από οθόνες υπολογιστών μιλάνε για πράγματα που μόνο οι ίδιοι κατανοούν, χωρίς επίσης να φροντίζουν να εξηγούν για το τι ακριβώς μιλάνε!


 

Με πληροφορίες από enet.gr, tovima.gr & esctv.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;