Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

twitter acquires tweetdeck

Περίπου 40 με 50 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και μερίδιο φέρεται να έδωσε στις 23 Μάη το Twitter για να πάρει στα χέρια του μια από τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές για τις υπηρεσίες του. To TweetDeck ανήκει πλέον στο Twitter, όπως μεταδίδει το CNN Money επικαλούμενο εσωτερικές πηγές.

Στο παρελθόν, το Twitter έχει εξαγοράσει και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Tweetie για iPhone και συνεργάζεται με το TwitPic για την ένθεση φωτογραφιών στα tweets.

Νωρίτερα, η UberMedia φερόταν να διαπραγματεύεται την εξαγορά του TweetDeck, όταν το Twitter ζήτησε και πέτυχε αλλαγές σε UberTwitter  και TwiDroyd, αφού προηγούμενως απέκλεισε τις app από την υπηρεσία. Οι παραβιάσεις αφορούσαν το απόρρητο των χρηστών κατά την ανταλλαγή ιδιωτικών μηνυμάτων (direct) με μήκος μεγαλύτερο από 140 χαρακτήρες και μετατροπές στα μηνύματα των μελών της υπηρεσίας με σκοπό το κέρδος αλλά και παραβίαση εμπορικού σήματος που οδήγησε στην αλλαγή του UberTwitter σε UberSocial. Οι διαπραγματεύσεις με το TweetDeck μάλλον δεν απέδωσαν.

To TweetDeck διατίθεται ως εφαρμογή για desktop pcs, iPhones, τα κινητά με Android (με περισσότερα από 1 εκατομμύρια tweet) και το iPad. Για τη χρήση της εφαρμογή απαιτείται η συναίνεση του χρήστη για πρόσβαση σε twitter.com, search.twitter.com, tweetdeck.com, www.googleapis.com, api.foursquare.com, facebook.com, yfrog.com, im.twitvid.com, το σημείο πρόσβασης του χρήστη και το ιστορικό των περιηγήσεών του στο ίντερνετ! (τίποτε άλλο;...)

Διαβάστε και την επίσημη ανακοίνωση του TweetDeck.

 

Πηγή: tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;