Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Μόνιτορ υπολογιστή ή παιχνιδομηχανής που μετατρέπεται με ένα άγγιγμα σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG-4, και διαγώνιο 21,5 ή και 23 ίντσες σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 240 ευρώ, προτείνει η Philips.

Philips 221TE2LB

Οι ευρείες οθόνες 16:9 της Philips 221TE2LB και 231T1LSB αποτελούνται από πάνελ LCD Full HD με ανάλυση 1920x1080 (1080p, προοδευτική σάρωση, χωρίς τρεμόπαιγμα), με τεχνολογία LED και το λεγόμενο SmartContrast  (20.000.000:1) «για απίστευτα πλούσια απόδοση του μαύρου χρώματος». Τα (λευκά) LED ανάβουν ταχύτερα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης (5ms), δεν περιέχουν υδράργυρο (οικολογική ανακύκλωση), και επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης της έντασης του οπίσθιου φωτισμού, επιτυγχάνοντας υψηλό λόγο αντίθεσης. Η σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης αναπαράγει ζωντανά τα χρώματα. Το SmartContrast ρυθμίζει αυτόματα την αντίθεση για να επιτύχει την καλύτερη απόδοση του μαύρου χρώματος και την ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων.

Τα μοντέλα της σειράς T φέρουν ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη και έχουν εξόδους VGA και HDMI. Η εναλλαγή των πηγών από οθόνη υπολογιστή σε τηλεόραση και αντίστροφα, γίνεται με πλήκτρα αφής.

Αμφότερα υποστηρίζουν επίσης τις τεχνολογίες SmartImage, SmartSound και Incredible Surround, την τεχνολογία ήχου της Philips που μεγεθύνει το ηχητικό πεδίο, μιξάρει τους ήχους των αριστερών και δεξιών ηχείων (φέρουν ενσωματωμένα δύο ηχεία 3W) αυξάνοντας την αίσθηση που δίνει ο χώρος, δηλαδή παράγει ήχο surround χωρίς πρόσθετα ηχεία, εξηγεί η εταιρεία.

Οι νέες οθόνες-τηλεοράσεις της σειράς T φέρουν την εμπορική επωνυμία της Philips και διατίθενται από την MMD (Multimedia Displays), η οποία συστάθηκε το 2009, αφού πήρε την άδεια χρήσης του καταξιωμένου εμπορικού σήματος για την αποκλειστική πώληση οθονών LCD Philips σε παγκόσμιο επίπεδο. Η MMD είναι θυγατρική της TPV, του μεγαλύτερου παγκοσμίως κατασκευαστή οθονών υπολογιστών.

Στις 18 Απριλίου 2011 ανακοινώθηκε ότι Philips και TPV θα δημιουργήσουν μια κοινοπραξία (με συμμετοχή 30% της Philips έναντι 70% της TPV) στην οποία θα μεταφερθεί ολόκληρος ο τομέας τηλεοράσεων της Philips με δικαίωμα χρήσης της επωνυμίας αρχικά για πέντε χρόνια που θα ανανεωθεί για πέντε επιπλέον εάν επιτευχθούν προκαθορισμένοι στόχοι.

 

Πηγή: tech.in.gr

 

Διαβάστε επίσης: Έπειτα από 83 χρόνια η Philips «σβήνει» τις τηλεοράσεις

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;