Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Asus PadfoneΗ Asus αποκάλυψε μια νέα σειρά προϊόντων στην εμπορική έκθεση Computex 2011 που έλαβε χώρα στην Ταϊπέι. Εκτός των άλλων παρουσίασε και το Padfone, το οποίο έχει σχεδόν ίδιο concept με το Motorola Atrix, αλλά αντί να έχει laptop dock έρχεται με ένα tablet dock.

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή για το νέο υβρίδιο της Asus αλλά γνωρίζουμε πως το tablet περίβλημα τροφοδοτείται πλήρως από ένα smartphone και θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του κινητού τους από μια μεγαλύτερη 10,1 ιντσών οθόνη του tablet. Η Asus λέει ότι το tablet θα προβάλει το περιεχόμενο στην native ανάλυση του και δεν θα κάνει απλά upscaling την ανάλυση του smartphone. Επίσης θα διαθέτει έξτρα μπαταρία για μεγαλύτερη διάρκεια καθώς και επιπλέον θύρες εισόδου-εξόδου.

Με το εν λόγω σύστημα, η Asus θα μπορούσε να παρουσιάσει και άλλες docking λύσεις στο τρέχον "οικοσύστημα", όλες τροφοδοτούμενες από ένα smartphone επιτρέποντας στον χρήστη να διατηρήσει παράλληλα ένα ενιαίο πρόγραμμα δεδομένων.

Επίσης δεν είναι ακόμα σαφές ποια έκδοση Android θα έχει εγκατεστημένη το νέο υβρίδιο της Asus. Παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα στην Computex, ο πρόεδρος Jonney Shih, επιδείκνυε ένα tablet με Honeycomb. Παρ' όλα αυτά είναι πολύ πιθανό, η συσκευή να έρθει με την τελευταία έκδοση του Android Ice Cream Sandwich, η οποία ενοποιεί τελικά την εμπειρία χρήσης σε smartphones και tablets.

Τέλος, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή της συσκευής αλλά η Asus στοχεύει να το κάνει διαθέσιμο στην αγορά προς το τέλος του έτους.


Πηγές: adslgr.com / techspot.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;