Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Η Εφι Στόνεμ πρωταγωνιστεί στη σειρά «Skins» του Καναλιού 4, επεισόδια της οποίας είναι διαθέσιμα onlineΤο ΒΒC και τα κανάλια 4 και 5 προσφέρουν από κοινού και κατά παραγγελία πρόγραμμα 3.000 ωρών!

Σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευθούν τις σύγχρονες τάσεις που θέλουν τους τηλεθεατές να «μεταναστεύουν» στο Διαδίκτυο το ΒΒC και τα κανάλια 4 και 5 προσφέρουν εδώ και λίγες ημέρες περισσότερες από 3.000 ώρες τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας SeeSaw. Οι επισκέπτες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να δουν τα προγράμματα που προβλήθηκαν από τα κανάλια 4 και 5 την προηγούμενη εβδομάδα, και μάλιστα κατά παραγγελία (on demand). Επίσης μπορούν να παρακολουθήσουν και προγράμματα από το ιστορικό αρχείο του ΒΒC. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί την πρώτη προσπάθεια διαφορετικών τηλεοπτικών σταθμών να εκμεταλλευθούν από κοινού το πρόγραμμά τους. Η τάση να παρακολουθούν οι χρήστες τηλεόραση μέσω του Διαδικτύου σημειώνει μεγάλη αύξηση τον τελευταίο καιρό. Η διαδικτυακή υπηρεσία του ΒΒC iplayer δέχθηκε τον περασμένο μήνα περισσότερες από 150 εκατ. αιτήσεις για την παρακολούθηση κάποιου προγράμματος.

Στο άμεσο μέλλον προβλέπεται να προστεθούν στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας και αμερικανικές σειρές. Προς το παρόν η χρήση της ιστοσελίδας είναι δωρεάν, αν και αργότερα σχεδιάζεται η επιβολή κάποιου αντιτίμου για την παροχή πρόσβασης σε μέρος του περιεχομένου.

Ο ανταγωνισμός για τους online τηλεθεατές γίνεται όλο και πιο σκληρός, καθώς όλοι σχεδόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στη Βρετανία διαθέτουν το πρόγραμμά τους στις ιστοσελίδες τους, ενώ η δημοφιλής ιστοσελίδα ΥouΤube έχει συνάψει ήδη συμφωνίες με το ΒΒC και τα κανάλια 4 και 5, αν και τα προγράμματα των σταθμών αυτών που διατίθενται στο ΥouΤube είναι από παλιότερες εποχές.

Στη χώρα μας
Η διάθεση των προγραμμάτων των τηλεοπτικών σταθμών στο Διαδίκτυο διευρύνεται με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς και στην Ελλάδα. Στην ιστοσελίδα του Μega οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν όποτε το επιθυμούν επιλεγμένες σκηνές από τις αγαπημένες τους σειρές, trailer εκπομπών, αλλά και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων αμέσως μετά την προβολή τους. Πριν από λίγο καιρό ο ΑΝΤ1 εγκαινίασε τη νέα ιστοσελίδα του στη διεύθυνση όπου οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του καναλιού. Εξαιρούνται οι ξένες ταινίες και σειρές και οι αθλητικές μεταδόσεις για τις οποίες έχει ήδη ενεργοποιηθεί επί πληρωμή υπηρεσία. Οι περισσότερες εκπομπές του Σκάι λίγα λεπτά μετά την προβολή τους βρίσκονται στη διάθεση του «τηλεθεατή» στην ιστοσελίδα του σταθμού.

 

21/02/2010 - tovima.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;