Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

http://static.doldigital.net/webstatic/EF93E4314E4AECC868B914B9409DF51B.jpg

Τι μπορούν να κάνουν οι εκτυπωτές για μεγάλες ομάδες εργασίας

Η Xerox παρουσίασε δύο ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser που τυπώνουν αθόρυβα έως και 62 σελίδες το λεπτό, αυτοματοποιημένα και στις δύο όψεις του χαρτιού, με ανάλυση έως 1200x1200dpi και μπορούν να χειριστούν φόρτο εργασίας 275.000 σελίδων το μήνα. Οι Phaser 4600 και 4620 αναλαμβάνουν επίσης το κλείδωμα των εκτυπώσεων και την πλήρη διαγραφή εγγράφων με ευαίσθητη πληροφορία από τη μνήμη του σκληρού τους δίσκου.

Αμφότεροι, απευθύνονται σε μεγάλες ομάδες εργασίας και αναλαμβάνουν την εκτύπωση σε χαρτί A4, σε διαφάνειες, φακέλους, ετικέτες, υλικά κατασκευής καρτών και άλλα μέσα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην τεχνολογία που αναλαμβάνει να διατηρήσει τo απόρρητο των αρχείων (PDF | 532 Kb | 23 σελίδες) που αποστέλλονται για εκτύπωση. Έτσι, η τεχνολογία Image Overwrite αναλαμβάνει να διαγράψει δια παντός έγγραφα που στάλθηκαν προς εκτύπωση και η Secure Print (PDF | 561 Kb | 1 σελίδα) δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη που αποστέλνει την εκτύπωση να συνδέσει την εργασία της εκτύπωσης με κωδικό ώστε μόνον εκείνος να μπορεί να πάρει τα τυπωμένα έγγραφα εισάγοντας τον κωδικό του όταν πλέον βρίσκεται μπροστά στον εκτυπωτή.

H Xerox τονίζει επίσης ότι οι δύο νέοι Phaser είναι οι μόνοι στην κατηγορία τους που μπορούν να συρράψουν έως και 50 φύλλα με το (προαιρετικό) σύστημα περάτωσης (finisher) με χωρητικότητα 500 φύλλων, στην ταχύτητα με την οποία λειτουργεί ο εκτυπωτής, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση όταν εκτυπώνονται και συρράπτονται έγγραφα όπως εγχειρίδια ή πακέτα πληροφοριακών εγγράφων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων Phaser θα βρείτε στο σχετικό εγχειρίδιο (PDF | 871 Kb | 4 σελίδες). Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 806 ευρώ και φτάνουν τα 1.695 ευρώ.

 

Πηγή: tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;