Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς με τον τότε επικεφαλής της Intel, Αντι Γκρόουβ σε μια εκδήλωση το 2001 για την επέτειο 20 χρόνων του PC, όταν μετά την κυριαρχία της IBM, η Microsoft πήρε την υψηλή της θέση. Τι θα συμβαίνει όμως στα τέλη του 2012;

Ανώνυμες πηγές από την Ταϊβάν, φέρουν την Microsoft να ετοιμάζει το δικό της tablet με Windows 8, εξοπλισμένο με επεξεργαστή από την Texas Instruments (αρχιτεκτονικής ARM) και σε συνεργασία με κατασκευαστές από τo νησί της τεχνολογίας.

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας IT από την Ταϊβάν, Digitimes.com
επικαλείται ανώνυμες πηγές από προμηθευτές, οι οποίες κάνουν λόγο για ένα tablet που θα φέρει την επωνυμία της Microsoft, όπως το επιτυχημένο Xbox, το αποτυχημένο Zune ή τα τηλέφωνα Kin.


Η Microsoft δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, ενώ στο FoxNews.com εκπρόσωπός της δεν τις αρνήθηκε και απάντησε ότι η εταιρεία «δεν έχει να μοιραστεί κάποια πληροφορία την παρούσα στιγμή».

Πράγματι, εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες του Digitimes.com (όπως συμβαίνει ενίοτε), το tablet της Microsoft θα κοντράρει το iPad (έκδοση X) της Apple και την πληθώρα των tablet με Android, ενάμισι χρόνο αργότερα (τέλη του 2012), «μαζί με τα Windows 8» (για τα οποία παρεμπιπτόντως, δεν γνωρίζαμε ότι αναμένονται τόσο αργότερα, μετά το πρώτο βίντεο για τις βασικές αλλαγές στο user interface).

 

Πηγή: tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;