Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Τέλος στον… μαυροπίνακα, έτσι όπως τον γνώρισαν γενιές και γενιές στις αίθουσες διδασκαλίας θέλει να δώσει η βορειοελλαδική εταιρία MLS Πληροφορική.

http://s.enet.gr/resources/2010-02/pinakas-thumb-large.jpg

Η εταιρία, ανέπτυξε και τοποθέτησε στην ελληνική αγορά έναν διαδραστικό πίνακα αφής, τον MLS Board με τον οποίο, φιλοδοξεί, όπως ανακοίνωσε "να καλύψει τις σύγχρονες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στην εκπαίδευση". Για την εταιρία, "ο MLS Board έρχεται να αντικαταστήσει τον συνηθισμένο πίνακα κιμωλίας ή τον λευκό πίνακα του μαρκαδόρου και να δώσει στον εκπαιδευτικό νέα, καινοτόμα εργαλεία δουλειάς που προάγουν τη διερευνητική προσέγγιση στη μάθηση.[...]

Με ένα απλό άγγιγμα στην επιφάνεια του πίνακα MLS Board ο χρήστης μπορεί να γράψει με ψηφιακή μελάνη ή να αλληλεπιδράσει με τον υπολογιστή του κατευθείαν από τον πίνακα. Παράλληλα, το περιβάλλον λειτουργίας του ηλεκτρονικού πίνακα δίνει απεριόριστες δυνατότητες στο χρήστη, όπως να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα πλούσιες σε εικόνες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παρουσιάσεις, να εμπλουτίσει το μάθημα ή την παρουσίαση με multimedia εφαρμογές, να αποθηκεύσει την όλη διαδικασία ή ακόμη και να τη μοιράσει στους άλλους.

 

17/02/2010 - enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;