Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Acer TravelMate 5760 laptopΠροηγμένα συστήματα προστασίας των δεδομένων και των αρχείων, υψηλές επιδόσεις και εύκολα φορητό. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καινούργιου notebook TravelMate 5760 της Acer, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες που χρειάζονται έναν φορητό υπολογιστή για χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, αφού η μεγέθους 15,6 ιντσών LCD οθόνη του, τεχνολογίας LED, παρέχει κατά 33% περισσότερη φωτεινότητα από τις κοινές LCD, τη στιγμή που το πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει μεγάλη εργονομία, κάτι στο οποίο συμβάλλει επίσης και η αραιότερη απ’ ό,τι ισχύει συνήθως διάταξη των πλήκτρων.

Στα… ενδότερα του TravelMate, θα συναντήσει κανείς έναν επεξεργαστή Intel Core δεύτερης γενιάς ο οποίος, μαζί με την ενσωματωμένη μνήμη DDR3 έως και 8 GB, επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών προγραμμάτων με μικρή παράλληλα κατανάλωση ρεύματος. Επιπλέον, το notebook διατίθεται με μια μεγάλη γκάμα από κάρτες γραφικών της NVIDIA με την τεχνολογία NVIDIA Optimus, για μικρό θόρυβο, χαμηλή θερμοκρασία και εξοικονόμηση σε ενέργεια. Και έρχεται εξοπλισμένο με εσωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας μέχρι και 750 GB, ώστε να εξασφαλίζει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για κάθε μορφής αρχεία.

Οσον αφορά τον υπόλοιπο εξοπλισμό του, το TravelMate συνοδεύεται από μια συσκευή ανάγνωσης πολλαπλών καρτών, ενώ υποστηρίζει όλες εκείνες τις τεχνολογίες (Ethernet, WiFi και Bluetooth) που του εξασφαλίζουν ασύρματη σύνδεση με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και πρόσβαση στο ίντερνετ.

Σημαντική έμφαση έδωσε όμως η Acer στον τομέα της ασφάλειας, εξοπλίζοντας τον υπολογιστή με το Acer ProShield, μια σουίτα από προγράμματα ασφάλειας και διαχείρισης που προσφέρει τη λειτουργία πιστοποίησης πριν από την εκκίνηση του notebook. Παράλληλα, επιτρέπει τη δημιουργία ενός προσωπικού εικονικού δίσκου, όπου ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύει τα ευαίσθητα αρχεία του κρυπτογραφημένα, ώστε ακόμη κι αν χάσει το TravelMate, να είναι σίγουρος πως οι πληροφορίες του δεν θα είναι προσβάσιμες σε τρίτους. Σε περίπτωση κλοπής, εξάλλου, η τεχνολογία Anti-Theft της Intel δίνει τη δυνατότητα διαγραφής των δεδομένων από απόσταση ή ακόμη και κλειδώματος του υπολογιστή.

 

Πηγή: kathimerini.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;