Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η συγκλονιστική ιστορία της Γεωργία Παπαζήση, μιας γυναίκας όπως όλες οι άλλες που εν μια νυκτί η ζωή της άλλαξε άρδην όταν διαγνώστηκε από μια σπάνια νόσο. Στήριγμα οι ψηφιακοί της φίλοι...

"Δεν υπάρχει καλύτερος ψυχίατρος από ένα κουταβάκι να σε γλείφει στο πρόσωπο", γράφει η Γεωργία Παπαζήση στο ιστολόγιό της.

Η Γεωργία είναι μια νέα γυναίκα η οποία παλεύει με τη Νόσο Λάιμ (Lyme). Μέχρι πρότινος ζούσε μια φυσιολογική ζωή, ήταν χαρούμενη, έκανε όνειρα για δική της οικογένεια μαζί με τον σύντροφό της, ταξίδευε, απολάμβανε τη ζωή με τους φίλους της και χαιρόταν τα χάδια του τετράποδου φίλου της Πέπε.

Με σπουδές στη Ψυχολογία και με μια δεκάχρονη καριέρα στα τραπεζικά, η ζωή ήταν όλη μπροστά της μέχρι που διαγνώστηκε με την εν λόγω νόσο. Η Γεωργία εδώ και τέσσερα χρόνια δίνει σκληρή μάχη βλέποντας το σώμα της να την εγκαταλείπει ενώ η ψυχή της θέλει να ζήσει, να σταθεί και πάλι στα πόδια της, να βρει τη παλιά γνώριμη Γεωργία.

"Τ’ όνομά μου εξακολουθεί να είναι Τζώρτζια. Είμαι όμως ακόμα η ίδια γυναίκα;" αναρωτιέται. Η Γεωργία πλέον ζει στο διαδίκτυο. Ζει όπως λέει εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που αρνείται να συνεργαστεί. Απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών είναι εξαντλητικές.

Η νόσος την ανάγκασε να αλλάξει τρόπο ζωής. Σταμάτησε να εργάζεται, η σχέση της διαλύθηκε, και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της. Η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε στους ψηφιακούς της φίλους με σκοπό να την βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο Νέο Δελχί της Ινδίας και να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech για να ξεκινήσει αγωγή με με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα.

Για την ιστορία της Γεωργίας έμαθα τυχαία, χαζεύοντας στο Twitter πέφτοντας πάνω στο #OpenIndia. Η μάχη της Γεωργίας έχει καταφέρει να ενώσει όλο το ίντερνετ. "Ας σπαμάρουμε και μια φορά για καλό σκοπό, να στείλουμε την @Geo_Papz στην Ινδία", αναφέρει ένας χρήστης στο Twitter. "Έχουμε ένα μεγάλο και σοβαρό στόχο", αναφέρει κάποιος άλλος, ενώ ένας τρίτος χρήστης παροτρύνει τον κόσμο να αφήσει τις καχυποψίες, "ή δίνετε ή δεν τα δίνετε" (σσ. τα χρήματα).

Μάλιστα μόλις πριν από 3 ημέρες (και συνολικά μέσα σε μία βδομάδα περίπου) είχε μαζευτεί το ακατόρθωτο ποσό (όπως είπε η ίδια) των 30.000 ευρώ από απλούς ανθρώπους που θέλησαν να βοηθήσουν τη Γεωργία να χαμογελάσει ξανά!

"Συγκίνηση, χαρά, αισιοδοξία, αγάπη...» γράφει στο Twitter της, συπληρώνοντας πως δεν έχει λόγια για την ανταπόκριση του κόσμου. "Τώρα έχω μια μοναδική ευκαιρία να κάνω το πρώτο βήμα για να ανακτήσω την ζωή μου", λέει στο μπλογκ της. "Λένε πως «Αν χρειάζεσαι ένα ολάκερο χωριό, τότε χτίσ’ το». Ελπίζω πως θα με στηρίξετε και θα γίνετε το «χωριό» μου. Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να ξαναγίνω η Τζώρτζια", λέει χαρακτηριστικά.

Οι δωρεές στον καταθετικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς δεν γίνονται πλέον καθώς έχει μαζευτεί το επιθυμητό ποσό, αλλά μπορούν να γίνουν κάποιες επιπλέον δωρεές μέσω PayPal (Πανω δεξια στο ιστολόγιό της κάνοντας κλικ στο Donate).


Πηγή: news247.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;