Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Microsoft Windows Phone MangoΗ Microsoft ανακοίνωσε την ολοκλήρωση ανάπτυξης της επόμενης έκδοσης της πλατφόρμας Windows Phone με την κωδική ονομασία "Mango".

Η νέα έκδοση των Windows Phone φέρνει την πολυπόθητη υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας μέσω των εξελληνισμένων μενού, ελληνικού πληκτρολογίου και marketplace ενώ συνολικά οι αλλαγές και οι προσθήκες από την προηγούμενη έκδοση είναι περισσότερες από 500.

Σ' αυτές ξεχωρίζουν η δυνατότητα multitasking για εύκολη εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών και παιχνιδιών που «τρέχουν» στο παρασκήνιο, η ενσωμάτωση των υπηρεσιών Live Messenger, Twitter, Facebook Chat, Linked In απευθείας στο λειτουργικό μέσω του People Hub και της εφαρμογής αποστολής μηνυμάτων ενώ σημαντική αναβάθμιση δέχεται ο Internet Explorer ο οποίος είναι ισάξιος της έκδοσης 9.0 των desktop συστημάτων με υποστήριξη HTML5.

Στην ανακοίνωση της η Microsoft αναφέρει ότι οι πρώτες συσκευές με Windows Phone Mango, θα κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο όπως είχε ανακοινωθεί. Το αμέσως επόμενο διάστημα οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων θα λάβουν την τελική έκδοση όπου θα την προσαρμόσουν στις υπάρχουσες συσκευές που ήδη κυκλοφορούν στο εμπόριο και οι οποίες θα λάβουν όλες την δωρεάν αναβάθμιση.

 

Πηγές: insomnia.gr / windowsteamblog.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;