Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

anonplus

Η κολεκτίβα των χάκερς Anonymous βαρέθηκε να βρίσκεται σε κατάσταση διωκόμενου από τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα και αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της.

Με την ονομασία AnonPlus, η νέα υπηρεσία θα είναι ένα κοινωνικό δίκτυο τύπου Google+, με βασικό πλεονέκτημα πώς τίποτα δεν θα λογοκρίνεται σ' αυτό.

Ο κυρίαρχος λόγος για το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο είναι πως το Google+ έχει μπλοκάρει τα προφίλ των μελών των Anonymous, ενώ έχουν "παγώσει" και οι λογαριασμοί τους στο Gmail.

Αν και μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο ένα "προσχέδιο" σελίδας online, φαίνεται πως οι Anonymous έχουν πάρει στα σοβαρά τη δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου, στο οποίο ουσιαστικά κανείς δεν θα γνωρίζει ποιοι είστε:

"Καλώς ήλθατε στο AnonPlus. Αυτό είναι το μέλλον σας. Αυτό είναι το μέλλον μας. Σήμερα, σας καλωσορίζουμε σε μια νέα αρχή… σας καλούμε να παρακολουθήσετε το λαμπρό ξεκίνημα – ξεκίνημα στο οποίο δεν θα μπορέσετε ποτέ ξανά να γυρίσετε την πλάτη σας", αναφέρουν οι δημιουργοί της ιστοσελίδας.

"Καλωσορίσατε στην επανάσταση – ένα νέο κοινωνικό δίκτυο όπου δεν υπάρχει φόβος για λογοκρισία, blackout ή οποιασδήποτε αυτοσυγκράτηση. Η ζωή έχει το νόημα και την αξία που εσείς της δίνετε – εμείς πάντως σκοπεύουμε να την κάνουμε να αξίζει. Όσο προχωράμε μαζί στις επόμενες εβδομάδες, μήνες και χρόνια, θα καταλάβουν πως είμαστε πλέον παρόντες."

Οι Anonymous είχαν ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα πως η μεγαλύτερη κυκλοφορία χακαρισμένων πληροφοριών ήταν θέμα χρόνου, αλλά μέχρι στιγμής τίποτε δεν έχει ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του ιντερνετικού καθωσπρεπισμού.

Μήπως θα πρέπει όλοι μας να εγγραφούμε στο AnonPlus για να δούμε τι μυστικά μας επιφυλάσσουν;...

 

Πηγή: pcw.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;