Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Nokia logo

Η Nokia κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων στην κατηγορία των Τηλεπικοινωνιών, στο πλαίσιο της έρευνας “Famous Brands, the Brands with a Golden Reputation” του Reputation Management Institute (RMI Athens) που διεξήχθη φέτος για έκτη χρονιά.

Πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση καθώς πηγάζει απευθείας από τους καταναλωτές. Στο πλαίσιο της έρευνας, ζητείται από τους συμμετέχοντες να προσδιορίσουν αυθόρμητα τα brands με την καλύτερη φήμη, στις 33 υπό εξέταση κατηγορίες προϊόντων. Η ερώτηση είναι απλή: “Από όλες τις μάρκες της συγκεκριμένης κατηγορίας, ποια πιστεύετε πως έχει την καλύτερη φήμη στην Ελλάδα;”

Οι συμμετέχοντες δίνουν την απάντησή τους αυθόρμητα, χωρίς τη βοήθεια λίστας. Η έρευνα διεξήχθη μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων από τις 14 Φεβρουαρίου έως και τις 11 Μαρτίου 2011, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1,020 ατόμων (άνδρες και γυναίκες 18-64 ετών, από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη).

Ο Dharmesh Goshalia, Head of Nokia Greece & Cyprus, δήλωσε σχετικά: “Αυτό το αποτέλεσμα μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η καλή μας φήμη σημαίνει πως έχουμε εδραιωθεί στη συνείδηση του κοινού για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, αλλά κυρίως για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους”.

 

Πηγή: neo2.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;