Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Social Media Monitoring | Clip News

H γνωστή ελληνική εταιρεία αποδελτίωσης παρουσίασε τη νέα υπηρεσία Social Media Monitoring, που παρακολουθεί και καταγράφει τις αναφορές που γίνονται σε ανοιχτά και προσβάσιμα προφίλ στα πιο δημοφιλή στην Ελλάδα κοινωνικά δίκτυα, το Facebook, το Twitter, το YouTube και τα blogs.

Καινοτομία της υπηρεσίας, που δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την Clip News, είναι ότι παρέχει αποτελέσματα σε τοπικό ή/και παγκόσμιο επίπεδο.

Η υπηρεσία Social Media Monitoring προσφέρει πλήθος σημαντικών στοιχείων για την κατανόηση της προβολής στα κοινωνικά δίκτυα, όπως την τάση (trends) γύρω από τις αναφορές, γραφήματα και πίνακες ανά λέξη κλειδί και ανά μέσο, καθώς και ενεργά link προς τις αναφορές αυτές.

Σημαντική παράμετρος της υπηρεσίες είναι οι πίνακες χρηστών, που δείχνουν ποιοι χρήστες ανά κατηγορία μέσου αναφέρονται σε στην εταιρεία ή τα προϊόντα της.

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την επιρροή του χρήστη, με στοιχεία όπως followers, likes, views κλπ, ενώ λειτουργεί “real time” ανανεώνοντας τα αποτελέσματα όλο το 24ωρο.

Τέλος, η υπηρεσία Social Media Monitoring δεν περιορίζεται μόνο στις λέξεις κλειδιά που ορίζει ο συνδρομητής. Αντίθετα, δημιουργεί ένα “σύννεφο λέξεων” (cloud) γύρω από αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δωρεάν demo: ClipNews.gr.

 

Πηγή: neo2.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;