Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Το Google+ έφτασε ένα οριακό νούμερο, με συνέπεια να αποτελεί την ιστοσελίδα/υπηρεσία εκείνη που αγγίζει ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο το κοινό των 25 εκατ. χρηστών!

Google+ 25 εκατ. χρήστες

Ο "γίγαντας" των ιντερνετικών μετρήσεων, ComScore, τονίζει πως το Google+ όχι μόνο επέτυχε να αγγίξει τους 25 εκατομμύρια χρήστες, αλλά το κατόρθωσε σε χρόνο ρεκόρ -μόλις 27 ημερών- για τα δεδομένα μίας ιστοσελίδας/υπηρεσίας.

Από τα εκατομμύρια αυτά, η Βρετανία συνεισέφερε 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ενώ, όπως θα περίμενε κανείς, οι ΗΠΑ οδηγούν την "κούρσα" με περίπου 6 εκατομμύρια χρήστες. Ο Καναδάς συνεισφέρει με 1 εκατομμύριο και, τέλος, η Γερμανοί χρήστες του Google+ αγγίζουν τις 920.000.

Η πρώτη αντίδραση για το Google+ υπήρξε καθόλα θετική, με την υπηρεσία να ενσωματώνει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό, τους Κύκλους, προσφέροντας έτσι μια πιο στοχευμένη προσέγγιση στο θέμα του διαμοιρασμού πληροφοριών.

Να θυμίσουμε πως το δημοφιλέστερο τη στιγμή αυτή κοινωνικό δίκτυο, Facebook, χρειάστηκε 3 χρόνια για να φτάσει τα 25 εκατομμύρια χρήστες, ενώ το Twitter 30 μήνες και το MySpace 20 μήνες, σύμφωνα με την ComScore.

Κατά την άποψή μας, βέβαια, ο πρώτος χρονολογικά επωμίζεται τον δύσκολο ρόλο να "προλειάνει το έδαφος", οπότε όσοι ακολουθήσουν να βρουν ουσιαστικά ένα "ζεστό" κοινό, έτοιμο να αποδεχτεί τις περαιτέρω καινοτομίες που αυτοί θα προσφέρουν.

 

Πηγή: pcw.gr με πληροφορίες από Reuters

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;