Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι αμερικανοί εμφανίζονται περισσότερο εθισμένοι στις φορητές συσκευές τους και ειδικότερα στα κινητά τηλέφωνα απ' ότι θα περίμενε κανείς.

Σχεδόν 1 στους 5 Αμερικανούς θα προτιμούσε να περπατήσει για μία εβδομάδα χωρίς παπούτσια από το να αποχωριστεί το κινητό του τηλέφωνο. Το 43% των χρηστών αυτών είναι κάτοχοι iPhone, το 27% είναι χρήστες Android, ενώ το 25% χρήστες BlackBerry. 

Το παραπάνω αποτελεί το πιο απλό παράδειγμα επίγειων απολαύσεων που θα ήταν διατεθειμένοι οι αμερικανοί να θυσιάσουν. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ήταν πιο πρόθυμοι να μην κάνουν σεξ για μία εβδομάδα από το να μην ασχοληθούν με το κινητό τους τηλέφωνο για το ίδιο χρονικό διάστημα. Από το ποσοστό αυτό το 70% είναι γυναίκες. 

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την TeleNav Inc. και συμμετείχαν 514 νεαροί σε ηλικία, χρήστες κινητών τηλεφώνων με 254 από αυτούς να είναι άνδρες και 260 γυναίκες. 

Από τα αποτελέσματα της έρευνας φαίνεται ότι οι χρήστες iPhone είναι οι περισσότερο εθισμένοι με τις συσκευές τους. Οι μισοί από αυτούς προτιμούν να περάσουν μία εβδομάδα χωρίς να δούνε το ταίρι τους από το να μην πιάσουν στα χέρια τους την αγαπημένη τους συσκευή. Ακόμη το 80% των χρηστών iPhone πιστεύουν ότι οι υπόλοιποι χρήστες iPhone είναι οι πιο ρομαντικοί παρτενέρ.

Phone Wars

Επίσης, το 70% των χρηστών Android συσκευών προτιμούν παρτενέρ που κατέχουν κι αυτοί κάποια Android συσκευή. Για τους μισούς χρήστες του Android ισχύει το ότι η συσκευή τους αντανακλά το ίδιο τους το στυλ.

Οι χρήστες BlackBerry είναι λιγότερο επιλεκτικοί: μόνο το 47% θα προτιμήσούν το ταίρι τους να έχει οπωσδήποτε συσκευή της ίδιας εταιρείας.

 

Πηγές: insomnia.gr / neowin.net / telenav.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;