Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Randi Zuckerberg

H Ράντι Ζάκερμπεργκ, Marketing Director του Facebook και αδερφή του συνιδρυτή και CEO Μαρκ Ζάκερμπεργκ, παραιτήθηκε από το Facebook.

Έξι χρόνια αφότου έπιασε δουλειά στην εταρεία, η Ράντι τώρα ιδρύει μία εταιρεία με το όνομα RtoZ Media που θα βοηθάει επιχειρήσεις να γίνονται πιο "κοινωνικές".
Η Ράντι υπήρξε μια χαρισματική προσωπικότητα τόσο στο Facebook όσο και στην Σίλικον Βάλεϊ. Τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν σε άδεια μητρότητας, έχοντας γεννήσει το πρώτο της παιδί, και η αποχή της από τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς του Facebook απ' ότι φαίνεται της έδωσε χρόνο να σκεφτεί τι θέλει να κάνει στην επόμενη φάση της καριέρας της.

Αν και δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα του Facebook, η Ράντι δεν ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της. Σύμφωνα με την επιστολή της παραίτησής της, στόχος της είναι να συνεργαστεί με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των media και να οδηγήσει σε καινοτομικές εφαρμογές στην πλατφόρμα του Facebook, που θα είναι ο κεντρικός πυρήνας όλων των project της. Επίσης, δήλωσε πρόθυμη να παρέχει συμβουλές στο Facebook όσον αφορά media projects όπως το "Facebook Live" ή άλλα προγράμματα.

Από τη μία, της ευχόμαστε καλή τύχη. Από την άλλη, έχοντας δηλώσει πρόσφατα πως "πρέπει να σταματήσει η ανωνυμία στο ίντερνετ", δεν είμαστε βέβαιοι κατά πόσον θα θέλαμε να ευοδωθούν σχέδια της που θα πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση...

 

Πηγή: pcsteps.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;