Διαφήμιση
( 1 ψήφος )

Οι συχνές κυβερνοεπιθέσεις σε επιχειρήσεις-μεγαθήρια που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως απασχολούν πολύ σοβαρά τη Microsoft. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε τον διαγωνισμό «BlueHat».

DCSIMG

Πρόκειται για το βραβείο που θα κερδίσει όποιος καταφέρει να φτιάξει το καλύτερο και αποτελεσματικότερο λογισμικό προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις. Ο ίδιος θα πάρει και το χρηματικό έπαθλο των 200.000 δολαρίων. 

Τα προγράμματα που θα κερδίσουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση τον «βάθρο», θα μοιραστούν το ποσό των 50.000 δολαρίων ενώ όλοι οι δύο νικητές θα κερδίσουν και μια MSDN Universal συνδρομή αξίας 10.000 δολαρίων, η οποία θα τους δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους λογισμικό για τη Microsoft.

DCSIMG

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του τομέα Ασφαλείας της εταιρείας, Katie Moussouris: «Αυτό είναι το πρώτο και το μεγαλύτερο βραβείο που έχει δοθεί από τη Microsoft -και πιθανότητα από όλη τη βιομηχανία- με στόχο ένα δημόσιο κίνητρο. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή των εγκληματιών δυσκολότερη. Η αξία αυτού του βραβείου ξεπερνά το χρηματικό έπαθλο. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρο σε ερευνητές της βιομηχανίας, ακαδημαϊκούς, ακόμα και χομπίστες».

 

Πηγή: newsbeast.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;